Lucruri pe care Google le știe despre tine și viața tadoar 2 minute sa citesti articolul

lucruri pe care google le stie despre tine si viata ta

Nu este tabu și nici bizar faptul că, într-adevăr, Google știe destul de multe lucruri despre tine. De fapt, pe multe dintre ele le știe chiar cu acordul tău, iar când vine vorba despre navigarea pe internet, postarea pe rețelele de socializare, utilizarea mesageriei și accesarea diferitelor site-uri, trebuie să știi că fiecare dintre noi lasă urme. O vorbă spune că „ce faci în online, acolo rămâne”, și nimic n-ar putea-o descrie mai bine. În general, Google colectează multe dintre datele personale pentru a putea afișa mult mai specific anumite reclame, dar și pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Totuși, s-ar putea să fii destul de surprins de cât de multe știe Google despre tine, în special dacă utilizezi produsele sale (Gmail, Google Search, un smartphone Android etc.). De fapt, Google chiar este foarte transparent când vine vorba de cât de multe știe despre tine – o scurtă privire la politica sa de confidențialitate îți arată foarte clar informațiile pe care le deține.

Ce știe Google despre mine?

În pagina dedicată politicii de confidențialitate, vei găsi atât tipurile de informații și date pe care Google le colectează, cât și motivele care se află în spatele acestui adevăr. Spre exemplu, Google folosește informațiile de localizare de pe smartphone-urile Android pentru a determina cu precizie condițiile de trafic de pe anumite rute, ceea ce îți poate oferi o idee mult mai bună privitoare la ce drum să alegi (de unde și recomandările specifice făcute de către anumite aplicații – ruta mai scurtă, lucrările aflate în proces de desfășurare). După cum am spus, Google nu ține aceste informații sub cheie, ba chiar ți le pune la dispoziție printr-o simplă căutare. Cu toate acestea, poate fi destul de bizar să afli cât de multe date a colectat de-a lungul anilor. Iată câteva exemple de lucruri pe care Google le știe despre tine… [continuare]


Accesați articolul integral pe techcafe.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară.Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (techcafe.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.