Dell XPS 13 Plus review: Ultraportabil puternic, dar „fierbinte”doar 2 minute sa citesti articolul

dell xps 13 plus 2022

Dell a lansat în acest an, spre surprinderea multor fani, o ediție Plus a excelentului său laptop XPS 13. După cum sugerează numele, această versiune vine cu caracteristici tehnice mai avansate și este implicit mai scumpă. Justifică, însă, plusurile aduse diferența de câteva sute de dolari? Vom afla răspunsul în acest review.

Dell XPS 13 este unul dintre cele mai apreciate laptopuri ultraportabile de pe piață. Cu ediția Plus, Dell a inclus cât de multă putere a putut într-un laptop cu diagonala ecranului de 13”.

Dispozitivul, testat de mine în ediția Platinum, vine cu un design minimalist. Laptopul este realizat din aluminiu și atrage imediat atenția prin numărul redus de porturi. Dell XPS Plus vine cu doar două porturi Thunderbolt 4 USB-C. Însă ținând cont de publicul căruia acest dispozitiv se adresează, acesta nu este obligatoriu ceva negativ.

XPS 13 Plus nu este un înlocuitor de desktop sau un model cu care echipezi angajații obișnuiți, ci un dispozitiv ușor și cu dimensiuni reduse gândit pentru directori, oameni de afaceri sau antreprenori care își petrec mare parte din cariere în deplasări și conferințe. Utilizatorii nu trebuie să cumpere imediat adaptoare deoarece în cutie sunt incluse două: de la USB-C la USB-A 3.0 și de la USB-C la jack audio de 3.5 mm.

Tastatura și toată partea frontală sunt realizate din plastic și sticlă gri. Touchpad-ul este integrat în suportul pentru palme și trebuie să ghicești unde se află deoarece nu este marcat în niciun fel. Nu există o adâncitură sau alt indiciu despre locul în care se află. Cu timpul înveți zona în care este ascuns. Aș fi preferat ca Dell să introducă niște inscripții discrete sau LED-uri pentru a arăta exact unde este acest element… [continuare]


Accesați articolul integral pe go4it.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (go4it.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Alții au citit și...

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.