Despre RomaniaHUB

De ce RomaniaHUB?

RomaniaHUB contribuie la transparentizarea si cresterea increderii in lumea B2B

Suntem catalizatorii relatiilor de business. Suntem aici deoarece credem ca fiecare organizatie merita sa colaboreze cu cel mai bun partener si sa aiba parte de o relatie de business predictibila si fructuoasa.

Ii sustinem pe partenerii nostri sa isi creasca afacerile. Le oferim suport si asistenta atunci cand au nevoie, pentru a-si creste prezenta online si reputatia.

RomaniaHUB a fost fondat în 2019 cu scopul de a ajuta antreprenorii si afacerile sa se adapteze la lumea schimbarii rapide a marketingului digital.

Pe masura ce numarul furnizorilor de servicii de marketing a crescut, a crescut si numarul provocarilor pentru antreprenorii care cauta informatii de incredere care sa-i ajute sa ia deciziile potrivite pentru afacerile lor.

Am lansat RomaniaHUB cu scopul de a consolida relatiile de succes intre companii si furnizorii de servicii de marketing, oferind informatii transparente si de încredere.

Valorile noastre se reflecta in tot ceea ce facem

Incredere

Ne straduim sa fim demni de increderea pe care ne-o ofera agentiile si furnizorii de servicii atunci cand se bazeaza pe avantajele pe care le va aduce colaborarea cu noi.

Responsabilitate

Acționăm prompt și responsabil în a satisface nevoile partenerilor noștri, fiind atenți la detalii și comunicând deschis, pentru a construi relații durabile și profitabile.

Colaborare

Suntem dedicati in a construi relații strânse și de încredere cu partenerii noștri, pentru a putea înțelege provocările lor și pentru a contribui cu soluții inovatoare și adaptate la nevoile lor specifice, pe piața respectivă.

Transparenta

Ne angajăm să fim deschiși și transparenti cu privire la procesele și serviciile noastre, înțelegând că această abordare este cheia succesului în construirea relațiilor de încredere cu partenerii noștri și în obținerea loialității clienților.

0
Număr mișto
0
Număr mișto
0
Număr mișto
0
Număr mișto

Suntem determinati sa schimbam in bine modul in care companiile și furnizorii de servicii construiesc relatii

Te întrebi cine se află în spatele RomâniaHUB?

 • Maria Rares

 • Account Manager

 • Daniel Hendrix

 • CEO & Parteneriate

 • Laurentiu Radulescu

 • Account Manager

 • Mihai Popescu

 • Marketing Manager

 • Andrei Dan

 • Publicitate

 • Alina Timofte

 • Content Manager

PARTENER RomaniaHUB?

RomaniaHUB își ia în serios misiunea de a prezenta cumpărătorilor furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Folosind modelul nostru bazat pe date si propriile noastre evaluari, identificăm si recomandăm furnizorii de servicii care sunt de ajutor, credibili și de încredere.
În plus, Politica noastră de integritate cere partenerilor noștri să îndeplinească anumite standarde de transparență, onestitate și calitate.

Newsletter

Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.