EA deschide fermă (de console) în România și automatizează 200.000 de testedoar 2 minute sa citesti articolul

ea ferma de console

Electronic Arts România operează cea mai mare fermă automată de testare din întreaga rețea globală de studiouri EA. Cuprinzând peste 600 de console și terminale, ferma de testare automată susține echipele EA România în dezvoltarea celor mai bune experiențe interactive din lume, eliminând sarcinile repetitive și oferind echipelor oportunitatea de a petrece mai mult timp în procesele creative.

Echipele din cadrul Electronic Arts România pun foarte mult accent pe controlul calității produselor pe care le furnizează către milioane de utilizatori la nivel global, iar testarea reprezintă un element esențial în această privință, pentru a se asigura că produsul final respectă cele mai înalte standarde.

Ferma automată de testare reprezintă rezultatul unui efort comun la nivelul studioului din București, fiind dezvoltată de o echipă multidisciplinară formată din ingineri și analiști din cadrul Electronic Arts România.

Cele peste 600 de terminale din cadrul fermei automate de testare includ console Gen 4 și Gen 5, dar și PC-uri și terminale mobile (Nintendo Switch). Procesele automatizate rulează până la 200.000 de teste pe an și îndeplinesc, la nivelul tuturor terminalelor, peste 3 milioane de ore de automatizare efectivă pe parcursul ultimului an.

„Ferma automată de testare din cadrul EA reprezintă un proiect special, pentru că pe lângă faptul că demonstrează că testarea a evoluat fantastic în ultimii ani, ne ajută să salvăm timp extrem de valoros pentru echipele noastre, timp pe care îl putem realoca altor proiecte mai creative. De asemenea, ferma de testare automată este totodată un exemplu al expertizei tehnice a echipelor în ceea ce privește tehnologii precum .Net Core pe parte de Backend, Angular pentru Frontend, SqlServer pentru bazele de date sau Rabbit MQ pentru Microservices Orchestration. Chiar este dovada a cum tehnologia poate fi folosită pentru a transforma modul de lucru într-unul mai eficient, mai eficace și mai ales mai distractiv.”, a menționat Andrei Ignat, Director Tehnic în cadrul Electronic Arts România.

Studioul EA din București este totodată cel mai mare centru de Quality Verification din rețeaua internațională de studiouri Electronic Arts. În cei peste 16 ani de activitate pe piața locală, Electronic Arts Romania a crescut de la 7 la peste 1.900 de angajați și colaboratori.

Studioul se numără printre cele mai mari companii de tehnologie și producătoare de jocuri video din România, și continuă să se dezvolte, fiind în căutarea de noi colegi.

Mai multe informații despre rolurile disponibile, aici.


Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară.Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Alții au citit și...

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.