REVIEW OnePlus 10T – ce înseamnă să încarci un telefon la 150 de wați?doar 1 minute sa citesti articolul

oneplus 10t

Smartphone-urile se încărcau modest la început, la 5-10 wați, însă treptat am ajuns la viteze amețitoare de încărcare, iar acest OnePlus 10T este unul dintre cei mai rapizi în acest moment la acest capitol, încărcându-se la 150 de wați.

Degeaba avem telefoane foarte performante dacă bateria se termină rapid. Din fericire, au existat multe inovații și aici și producătorii de telefoane au găsit metode prin care să încarce mai repede bateriile și în același timp să crească autonomia și să prelungească viața acesteia.

S-au dus vremurile alea când stăteam două ore cu telefonul în priză așteptând să se încarce sau vremurile când îl lăsam la încărcat peste noapte. Cu asemenea viteze de încărcare poți să-ți lași telefonul doar 5-10 minute în priză și poți să-l folosești o zi întreagă….[continuare]


Accesați articolul integral pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară.Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Alții au citit și...

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.