Xiaomi prezintă purificatoarele de aer Smart Air Purifier 4, 4 Lite, 4 Prodoar 2 minute sa citesti articolul

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite 12

Xiaomi a ţinut un eveniment pe 26 ianuarie, în cadrul căruia a dezvăluit seria Redmi Note 11 şi Redmi Note 11 Pro la nivel global. A debutat global şi MIUI 13, dar am avut şi electrocasnice noi la eveniment. Mai precis e vorba despre purificatoarele de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4, 4 Lite şi 4 Pro.

Noua serie le promite fanilor un aer interior mai curat, sănătos şi cu mai puţin alergeni, pentru că tot vine primăvara. Varianta de top, Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro are un sistem de filtrare 3 în 1 care combină sarcina electrostatică cu tehnologiile de filtrare mecanice, pentru a combate 99.97% dintre poluanţii din aer cu dimensiuni de până la 0.3 microni.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite 04

Fie că vorbim despre resturi de piele ale animalelor de companie, fibre de bumbac sau poluanţi, toate sunt filtrate. Modelul Pro are parte şi de senzori PM2.5 şi PM10, care detectează cu precizie particulele inhalabile de diferite dimensiuni Are şi ionizator, care ajută la capturarea poluanţilor plutitori. Varianta Pro poate filtra PCADR la nivel de 500 metri cubi pe oră şi filtrează FCADR la 185 metri cubi pe oră. Poate filtra tot aerul dintr-un living de 40 de metri pătraţi la fiecare 15 minute.

Are un design elegant, zgomot redus pe modul nocturn şi ecran tactil OLED, cu date despre calitatea aerului, temperatură şi umiditate.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 oferă 400 M3/H PCADR şi 150 M3/H FCADR şi poate filtra aerul dintr-un living de 20 de metri pătraţi în 20 de minute. Varianta Lite are CADR de 360 metri cubi pe oră şi poate livra 6000 de litri de aer curat pe minut, acoperind 25-43 de metri pătraţi. Toate modelele au ecran OLED şi control de pe smartphone, dar şi control vocal prin Alexa şi Google Assistant.

Modelul Pro are preţ recomandat de 399 dolari, iar modelul 4 costă 299 USD, în vreme ce 4 Lite este 199 USD.

Citiți articolul original pe Gadget Zone

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Alții au citit și...

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.