Soundbar-ul premium LG S95QR are o putere de 810W şi 9.1.5 canale imersivedoar 2 minute sa citesti articolul

lg s95qr

LG a dezvăluit o nouă gamă de produse audio premium, care include primul difuzor up firing central din lume. Noul soundbar premium de la LG, modelul S95QR este o soluţie audio ce aduce o ieşire de 810W şi 9.1.5 canale imersive de sunet cu surround.

Are 5 canale up-firing, 3 pe soundbar şi două pe difuzoarele spate separate, inclusiv primul difuzor up-firing central din lume. Ele îmbunătăţesc claritatea şi măresc scena sonoră pentru mai mult realism. Acest produs este ideal pentru iubitorii de filme care doresc să îşi îmbunătăţească experienţa de home cinema. Dialogurile vor fi redate mai clar, iar conţinuturile Dolby Atmos şi DTS:X vor fi mai captivante.

În plus, cu IMAX Enhanced, utilizatorii se vor bucura de un sunet tridimensional uimitor atunci când privesc conţinut compatibil. Dezvăluit la CES 2022, acest soundbar are drivere mai mari pentru difuzoare faţă de generaţiile trecute, dar şi speaker chambers şi subwoofer mai mari. Wooferele mai generoase oferă o calitate audio premium, bas profund şi rezonant, simulând sistemul de sunet al unui cinematograf.

În 2022 LG a actualizat şi difuzoarele wireless din spate de la 4 la 6 canale, cu 4 drivere frontale/laterale care să însoţească cele 2 drivere up-firing. Difuzoarele din spate sunt gândite pentru a distribui uniform sunetul într-un spaţiu generos de 135 de grade, pentru extra flexibilitate adusă la plasarea difuzoarelor, mai ales pentru camerele mai mici. Soundbar-ul LG are o rată de reîmprospătare variabilă (VRR) şi un mod automat de latenţă scăzută (ALLM), ceea ce îl face ideal pentru gaming.

Odată conectat la un televizor LG va folosi tehnologia Advanced AI Sound Pro pentru a face conţinutul să sune mai clar şi real. Gama 2022 este concepută cu grijă pentru mediu, cu amprenta de carbon redusă.

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.