Samsung lansează global monitorul Odyssey OLED G9doar 3 minute sa citesti articolul

samsung Odyssey OLED G9

Samsung a anunțat lansarea globală a monitorului de gaming Odyssey OLED G9 (modelul G95SC), care a fost îmbunătățit cu tehnologia de redimensionare AI de ultimă generație. Continuând să construim pe succesul monitorului Odyssey OLED G8 (modelul G85SB) din anul trecut, noul monitor se alătură gamei pentru a deschide o nouă eră a jocurilor OLED.

„Anul trecut, Samsung a abordat cerințele și așteptările chiar și ale celor mai experimentați jucători odată cu lansarea Odyssey OLED G8”, a declarat Hoon Chung, vicepreședinte executiv al diviziei de Visual Display la Samsung Electronics. „Cu introducerea Odyssey OLED G9, echipat cu o calitate a imaginii de neegalat, suntem încântați să oferim clienților noștri aceste monitoare puternice pentru gaming și să ridicăm ștacheta pentru jocurile OLED.”

Cu o diagonală de 49 de inch și o curbură de 1800R, Odyssey OLED G9 este primul monitor OLED care oferă rezoluție Dual Quad High Definition (DQHD; 5.120 x 1.440) cu un raport de 32:9. Diagonala generoasă a ecranului permite utilizatorilor să fie înconjurați de cadre ultralargi, echivalentul a două ecrane QHD alăturate. În același timp, timpul său de răspuns rapid de 0,03 ms (GtG) și rata de reîmprospătare de 240 Hz oferă jucătorilor un avantaj competitiv.

Adăugarea procesorului Neo Quantum Pro distinge Odyssey OLED G9 de alte monitoare de gaming OLED. Utilizând un algoritm de învățare profundă, acesta analizează inteligent imaginile și le redimensionează automat pentru a ajusta luminozitatea și a amplifica contrastul. Acest lucru permite monitorului să restaureze fiecare detaliu și să ofere imagini strălucitoare, pixel cu pixel.

Tehnologia AMD FreeSync Premium Pro îmbunătățește în continuare experiența de joc super fluentă a Odyssey OLED G9. Cu DisplayHDR™ True Black 400, monitorul oferă detalii incredibile și culori vii indiferent de jocul jucat sau conținutul vizionat de utilizator.

Odyssey OLED G9 dispune de un design subțire, încastrat într-un cadru metalic elegant. Pe partea din spate a monitorului se află CoreSync și Core Lighting+, funcții foarte apreciate, care utilizează tehnologie avansată de iluminare pentru a se potrivi culorilor afișate pe ecran, făcând conținutul mai captivant și aducând experiența de gaming la viață. Difuzoarele stereo încorporate completează conținutul de pe ecran cu sunet clar și de calitate.

Echipat cu Samsung Gaming Hub și aplicații pentru televizoare inteligente, Odyssey OLED G9 oferă acces la servicii de streaming, jocuri și divertisment, toate într-un singur loc. Utilizatorii pot urmări emisiunile lor preferate de la principalii furnizori de servicii OTT (over-the-top) fără a fi nevoie de o conexiune la un PC sau dispozitiv mobil. Samsung Gaming Hub permite, de asemenea, utilizatorilor să descopere și să joace jocuri de la parteneri precum Xbox Game Pass și NVIDIA GeForce Now – toate fără descărcări sau cerințe de spațiu de stocare.

Funcția Multi View permite utilizatorilor să profite în întregime de ecranul generos, permițând jocul pe până la două ecrane simultan. Acest lucru înseamnă că jucătorii pot acum să se bucure de multitasking fără a avea nevoie de mai multe monitoare.

Odyssey OLED G9 oferă o varietate de funcții și caracteristici convenabile care asigură o experiență optimizată, indiferent dacă este vorba de jocuri sau de vizionare. Opțiunile versatile de conectivitate, inclusiv HDMI 2.1 și Micro HDMI 2.1, Display Port 1.4 și Auto Source Switch+, permit conexiuni mai curate de la un hub USB central, oferind o experiență fără întreruperi indiferent de sursa de conținut. Suportul reglabil pe înălțime (HAS) permite utilizatorilor să găsească poziția perfectă pentru jocuri sau vizionare, indiferent de ceea ce se joacă.

Pentru a oferi o gamă completă de produse care să îndeplinească diversele nevoi ale utilizatorilor, seria Odyssey OLED G9 include și modelul G93SC, care oferă aceeași performanță puternică OLED, adresându-se celor care preferă o soluție fără Gaming Hub sau oferte de televizoare inteligente.

Odyssey OLED G9 (G95SC) este disponibil pentru achiziție în întreaga lume începând cu 12 iunie 2023, cu program de lansare variabil în funcție de regiune. Modelul G93SC va fi disponibil global începând cu al treilea trimestru al anului 2023. În Romania, noul model se poate precomanda deja de aici.


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat care aduna tot ce e mai bun din media de business din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.