Soluția de stocare de la Synology pentru companii mici și chiar pentru acasădoar 2 minute sa citesti articolul

synology

Synology a anunțat lansarea modelului DiskStation DS223j cu 2 bay-uri, cel mai recent sistem din seria J, conceput pentru a satisface nevoile utilizatorilor casnici sau celor care lucrează în companii mici.

Folosind sistemul de operare DiskStation Manager (DSM), DS223j oferă o serie de opțiuni și aplicații pentru stocarea și gestionarea zilnică a datelor, inclusiv sincronizarea și partajarea fișierelor, backup și supraveghere video.

„DS223j este un NAS excelent pentru mediile mici, fie că este vorba de biroul de acasă sau cel al unei companii mici”, a declarat Michael Wang, Product Manager la Synology Inc. „Cu DS223j, clienții primesc un hardware eficient din punct de vedere energetic, împreună cu toate instrumentele de management și protecție a datelor de care vor avea nevoie pentru a-și gestiona eficient fișierele.”

DS223j suportă până la 36 TB de stocare brută,1 , ceea ce îl face o opțiune eficientă pentru echipele mici care își consolidează datele pe o singură platformă. Acesta este alimentat de sistemul de operare DSM, care include o multitudine de aplicații de backup, partajare de fișiere și sincronizare, utilizate pentru a îmbunătăți munca și colaborarea la distanță.

Fișierele pot fi gestionate în siguranță, oricând și oriunde, folosind accesul între dispozitive, iar cu aplicația Synology Photos inclusă, utilizatorii pot face copii de rezervă, partaja și organiza fotografiile folosind instrumente de gestionare inteligente. În comparație cu predecesorii săi, DS223j poate face față unor sarcini mai solicitante și unui număr mai mare de utilizatori simultani. Indexarea fișierelor este cu peste 180% mai rapidă în Synology Drive, iar indexarea imaginior este cu peste 200% mai rapidă în Synology Photos.

Odată cu lansarea noului DSM 7.2, DS223j va fi primul NAS Synology din seria J care va suporta sistemul de fișiere Btrfs. Acest lucru permite auto-repararea fișierelor pentru a atenua corupția datelor, precum și funcția de Snapshot Replication.

Synology Drive permite utilizatorilor să partajeze și să sincronizeze cu ușurință fișiere pe PC-urile, Mac-urile și dispozitivele mobile de oriunde din lume, ajutând echipele răspândite pe diferite fusuri orare să se asigure că fluxul de lucru rămâne fluid și productiv.

DS223j se poate integra cu furnizorii de servicii de cloud public, cum ar fi Google Drive, Dropbox și Microsoft OneDrive, permițând utilizatorilor să salveze fișiere către și de pe unități cloud de la terți.

De încredere pentru 500.000 de site-uri din întreaga lume, Synology Surveillance Station vă ajută să vă monitorizați locuința sau biroul. Cu suport pentru peste 8.300 de camere IP, instrumentele atent concepute ale Surveillance Station permit utilizatorilor să monitorizeze eficient fluxurile video, să detecteze evenimentele de securitate și să analizeze imaginile.

DS223j poate fi utilizat pentru a monitoriza până la 12 camere IP,2 , iar cu ajutorul C2 Surveillance, utilizatorii pot cripta, arhiva și salva cu ușurință în cloud imaginile de supraveghere, dacă este necesar.


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat care aduna tot ce e mai bun din media de business din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.