Honor Magic V primește o dată de lansare! Primul telefon pliabil al companiei ar debuta pe 10 ianuarie 2022doar 2 minute sa citesti articolul

honor magic v

Nu cu mult timp în urmă, Honor lansa un prim teaser pentru primul său telefon pliabil – Magic V. După cum era de așteptat, el ar urma să sosească în doar câteva zile, în prima lună a anului 2022. Azi aflăm care ar fi data exactă la care va fi prezentat telefonul, dar și câteva detalii despre acesta chiar prin intermediul CEO-ului companiei, Zhao Ming. Detalii avem mai jos.

teme honor

Data de lansare nu a fost încă confirmată oficial, însă zvonacul Teme susține că Honor Magic V va debuta pe 10 ianuarie 2022 în China. Ca un reminder Teme (@RODENT950) este considerat un zvonac de încredere când vine vorba de leak-uri, multe din spusele sale dovedindu-se adevărate în trecut. Totodată, vă reamintesc că aflam recent prin intermediul lui Digital Chat Station că acesta va fi primul telefon pliabil cu procesor Snapdragon 8 Gen 1 la interior, deși nu se cunosc prea multe detalii momentan despre acest smartphone.

Totuși, CEO-ul Honor, Zhao Ming, a vorbit recent într-un scurt clip despre noul Honor Magic V. El susține că el va sosi cu unul dintre cele mai bune display-uri integrate vreodată pe un smartphone pliabil. Totodată, pentru balama s-ar fi folosit tehnologii complexe, iar la nivel de software (Magic UI) ar fi avut loc modificări pentru ca toate aplicațiile să ruleze optim pe acest model.

Există și zvonuri încă neconfirmate care aduc în discuție un design similar cu Galaxy Z Fold 3. Honor Magic V ar aduce un ecran de 6.5 inch la exterior și unul de 8 inch la interior. El ar urma să fie un rival adevărat atât pentru Galaxy Z Fold 4, cât și pentru noul OPPO Find N. Dacă data de lansare se confirmă, Honor ar urma să înceapă o campanie de teasing în următoarele zile.

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.