Visual Fan intră pe piața autovehiculelor electrice; Iată ce aduce Skywell ET5, primul model distribuit oficial de către companiedoar 2 minute sa citesti articolul

visual fan skywell et5

În urmă cu câteva zile aflam prin intermediul site-ului nostru soră, Mobilissimo.ro, că Visual Fan, compania care deține brandul Allview și-a anunțat intrarea pe piața automobilelor electrice. Ei bine, iată că ieri, pe 16 decembrie 2021, a debutat și primul vehicul. Se numește Skywell ET5 și va fi comercializat prin intermediul primului dealer Visual EV. Cât costă și ce aduce acest prim automobil aflați din rândurile de mai jos.

Visual EV S.R.L. este noua companie prin care va demara noua linie de business Visual Fan, având ca obiect distribuția de mașini electrice. Prin abordarea noului proiect, Allview preconizează o creștere a cifrei de afaceri la nivelul grupului, cu 10%, pânăla finalul anului 2022. Strategia pe termen lung vizează dezvoltarea portofoliului și adiția de noi modele, urmând să acopere necesitățile pieței de masă.

visual fan skywell et5 a

Modelul Skywell ET5 este comercializat prin intermediul primului dealer al companiei, Brady Auto Center din București. Noul autovehicul Skywell ET5 este un SUV cu o autonomie de 400 km mixt (WLTP). Aduce un spațiu generos și bine compartimentat și un sistem automat de asistență la conducere. Chiar și în variantă de bază include numeroase opțiuni și elemente inovatoare ce aduc un plus de siguranță, dar și de confort.

Skywell ET5 este disponibil în două variante: Premim și Luxury. Totodată, clienții au la dispoziție opțiuni de personalizare a culorii caroseriei (Midnight Blue, Metallic Grey, Pearl White) și a designului interior (Fusion Design – Black Leather Seat, Grey interior sau Royal Design – Brown Leather Seat, Brown interior).

Prețul de comercializare pornește de la 39.980 euro (prețul include TVA și este disponibil prin programul rabla) sau în leasing de la 499 euro/lună. Termenul de livrare este de minim 75 zile în funcție de opțiunile de personalizare alese. Modelul dorit poate fi rezervat începând de azi accesând acest link!

Citiți articolul original pe Gadget Zone

Negarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Alții au citit și...

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.