Renault a anunțat prețurile lui Megane E-Tech în România. Cât va costa „electricul” francez?doar 2 minute sa citesti articolul

renault megane e tech in romania

Oficialii Renault au făcut publice prețurile noului model electric Megane E-Tech pentru piața din România. Hatchback-ul compact va fi disponibil pentru comenzi începând cu luna februarie 2022.

Noul Renault Megane E-Tech a fost dezvăluit la începutul lunii septembrie. Acesta este primul model dintr-o nouă generație de vehicule cu zero emisii pe care le vor produce francezii.

Pe piața autohtonă Megane E-Tech va fi oferit în trei niveluri de echipare: Equilibre, Techno și Iconic. Clienții români vor putea opta fie pentru versiunea de 130 CP, fie pentru cea de 220 de „cai”.

Renault Megane E-Tech: de la 32.900 de euro cu TVA

renault megane electric 005

Noul Megane electric va putea fi comandat în țara noastră cu ambele tipuri de baterii disponibile. Cea de 40 kWh, care oferă o autonomie de 300 de kilometri, și cea de 60 kWh, care promite o autonomie de 470 de kilometri.

Cel mai accesibil Megane E-Tech va costa în România de la 32.900 de euro cu TVA inclus. Prețul este valabil pentru nivelul de echipare Equilibre, care vine cu motorul electric de 130 CP și cu acumulatorul de 40 kWh. Prin programul Rabla, modelul va costa 20.990 de euro cu TVA.

Cumpărătorii vor beneficia standard de faruri LED, senzori de ploaie, jante din aliaj de 18 inch, asistență la menținerea benzii de deplasare, avertizare de coliziune frontală și cameră video spate.

renault megane e tech

Dacă mașina va fi achiziționată prin programul „Renault Finance” clienții vor beneficia de credit „3 ani fără griji”. Rata lunară va porni de la 200 de euro cu TVA, cu pachet de întreținere și asistență rutieră incluse.

Vârful de gamă Megane E-Tech Iconic va avea un preț de pornire de 45.400 de euro cu TVA. Prețul va scădea până la 33.490 de euro cu TVA prin programul Rabla.

Clienții vor primi în acești bani tapițerie din piele, senzori parcare față, spate și lateral, sistem multimedia premium „Open R-Link” și o caroserie în două nuanțe.

Sursa: Renault România

renault megane electric 001

Citiți articolul original pe

Negarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.