Startup Elites: ce înveți în tabăra de antreprenoriat și de ce să te înscriidoar 5 minute sa citesti articolul

start up elites

Între 6 și 9 octombrie invităm alături de noi în tabăra de antreprenoriat Startup Elites 30 de tineri antreprenori, oameni remarcabili care au șansa de a crea următorii unicorni românești. Participarea în tabără este gratuită, înscrierile sunt deschise și te așteptăm să ne spui de ce consideri că meriți să vii alături de noi. Iată ce vor învăța cei 30 de tineri aleși la Startup Elites.

Denumită anterior Startup Your Life, tabăra de antreprenoriat pe care o organizăm la start-up.ro vine din acest an cu un concept nou și este dedicată celor mai buni tineri antreprenori care vor să dezvolte lumea afacerilor.

La Startup Elites 2022 participarea este gratuită. Înscrierile sunt deschise până pe data de 15 septembrie și te invităm să ne scrii de ce consideri că meriți să te numeri printre cei 30 de tineri pe care-i vom alege pentru a veni alături de noi și de traineri în ediția din acest an a taberei și să ne povestești pe scurt despre afacerea pe care o ai sau despre ideea la care lucrezi și pe care dorești să o concretizezi.

Înscrie-te gratuit aici, dar nu înainte de a citi mai multe detalii mai jos.

Evenimentul de 4 zile se va desfășura într-o atmosferă relaxată, la Hotel Carmen din Predeal, între 6 și 9 octombrie.

Cine poate să se înscrie? Dacă ai între 16 ani și 40 de ani, ai sau nu deja o afacere, dar vrei să te dezvolți și să crești, ești primit la Startup Elites.

Ce înveți la Startup Elites 2022?

Tabăra de antreprenoriat cu vibe de festival Startup Elites, desfășurată între 6 și 9 octombrie 2022 la Hotel Carmen din Predeal, va fi organizată în workshop-uri pe teme esențiale pentru dezvoltarea unui business, lucru în echipă și dezvoltarea unei idei de business ce va fi prezentată în cadrul unui pitch final, dar va avea și provocări create alături de partenerii Startup Elites.

Printre temele pe care le vei dezbate și aprofunda vor fi:

 • Strategii de dezvoltare
 • Team work, management și cum să construiești o echipă puternică
 • Critical thinking
 • Product Market Fit
 • Growth și cum să dezvolți business-ul tău
 • Design thinking
 • Research pentru afacerea și ideea ta

La finalul fiecărei zile din Startup Elites invităm un campion sau o campioană din lumea de business din România pentru o discuție relaxată cu tinerii prezenți la Startup Elites, în care vom afla nu numai povești de business, dar și greșeli, metode și strategii, iar apoi toate aceste lucruri se pot dezbate relaxat, pe terasă, la un pahar de vin.


Scrie-ne de ce consideri că meriți să faci parte dintre cei 30 de tineri pe care îi vom alege să vină în prima cohortă a Startup Elites.


Startup Elites 2022 – workshop-urile taberei de antreprenoriat

Product Market Fit:

În esență, Product Market Fit îți arată că ai o piață pentru produsul tău. Product Market Fit se referă la faptul că este nevoie să te asiguri că dezvolți un produs sau serviciu care să fie dorit și de alte persoane în afară de familie și de prietenii care te susțin, și pentru care aceste persoane ar fi dispuse să plătească.

Cum ajungi, însă, să îți găsești piața? Partea grea, în momentul în care ești la început de drum, este ca tu să-ți dai seama dacă soluția pe care o propui ”prinde” la potențialii tăi clienți, le rezolvă o anumită problemă.

Critical Thinking:

Gândirea critică este o abilitate extrem de utilă în lumea de business. Un antreprenor trebuie să aibă capacitatea de a gândi analitic, de aa filtra informațiile din jur și de a acționa conștient în situații de criză și nu numai. Spre deosebire de zona emoțională, gândirea critică ne poate ajuta să luăm deciziile optime, decizii care sunt în beneficiul nostru pe ternem lung.

Odată ce lansează o afacere, orice antreprenor trebuie să știe cum să analizeze corect o problemă antreprenorială și să nu cadă în capcanele propriei gândiri.

Design Thinking:

Design Thinking este un set de principii, dar și un proces structurat care te ajută să defineşti şi să rezolvi probleme.

Design Thinking este o metodologie axată pe dezvoltarea produselor, serviciilor și proceselor.

Design Thinking a apărut în urma analizei proceselor cognitive din domenii precum Inginerie, Design Industrial, Chimie, Psihologie, Antropologie, Filosofie, Arhitectură, Urbanism, Management, Business şi Economie.

Potrivit designerului Tim Brown, fondatorul IDEO (cel care a preluat acest concept și l-a făcut popular) Design Thinking “este o abordare a inovaţiei, centrată pe oameni, care se inspiră din arsenalul designerilor pentru a integra nevoile oamenilor, posibilităţile tehnologice şi cele necesare pentru succesul unui business.

Cercetare pentru afacerea ta:

În cadrul acestui workshop de la Startup Elites vei învăța despre cum să faci cercetarea de piață pentru afacerea ta și cum alegi un business model corect pentru startup-ul tău.

Strategii de dezvoltare:

Temele abordate se vor concentra pe modul în care îți construiești startup-ul în așa fel încât să fie pregătit pentru a crește pe o fundație solidă.

Cum te înscrii la Startup Elites 2022?

Îi aducem alături de noi la Startup Elites pe 30 tineri de viitor, cei care vor să schimbe lumea cu ideile, cu visurile și afacerile lor. Din acest motiv, odată cu transformarea Startup Your Life în Startup Elites, participarea la tabăra de antreprenoriat devine gratuită, dar doar pentru cei care ne conving pe noi și juriul de antreprenori din comunitatea start-up.ro că pot profita la maximum de experiența Startup Elites.

Ce trebuie să faci? Intră în pagina de înregistrare disponibilă la acest link și înscrie-te până pe 15 septembrie. Încearcă să ne convingi că vrei să vii la Startup Elites prin activitatea ta de până acum, prin ideile tale de business, prin motivația de a schimba lumea.

Vom selecta 30 de participanți care vor veni alături de noi la Startup Elites. Cazarea, mesele, workshop-urile și distracția sunt asigurate, tot ce trebuie să te asiguri tu e că vei veni cu motivația la maximum și că vei profita de cele 4 zile pentru a te dezvolta pe tine și viitoarea ta afacere.

Așteptăm oameni curioși, pregătiți să pună întrebări speakerilor cu experiență în domeniile lor, care vor să facă networking și să fie viitorul României. Să fie cu adevărat acei 1% care schimbă lumea.


Află detalii despre tabăra de antreprenoriat Startup Elites și despre motivele pentru care ar trebui să te înscrii pentru a avea șansa de a participa în tabără din acest material.


Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun review
 • Adauga un comentariu

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.