Philips România va planta mii de copaci într-o zonă din Dolj care risca să se transforme în deșertdoar 2 minute sa citesti articolul

Plantam impreuna

În campania ”Plantăm împreună” va fi plantat un arbore pentru fiecare comandă de peste 250 de lei, efectuată pe www.philips.ro.

În primele 4 luni de la startul campaniei, obiectivul stabilit a fost atins în proporție de peste 75%, cu un număr de peste 6.000 de comenzi înregistrate.

În opinia sa, ”Ne bucurăm pentru răspunsul pozitiv pe care l-am primit din partea consumatorilor și îi asigurăm că ne aflăm doar la începutul unei serii de programe ce vor avea în prim plan sustenabilitatea și acțiuni de creștere a responsabilității sociale. Inovația, responsabilitatea față de planetă și societate sunt parte din ADN-ul Philips, iar când aceste elemente lucrează împreună, apar cele mai bune rezultate!” a declarat Daciana Tulpan, Lider al Diviziei dedicate Îngrijirii Personale, Philips.

În cadrul programului „Plantăm împreună”, desfășurat de Philips România, alături de Asociația Viitor Plus, aceasta continuă până pe 30 septembrie 2022 și Philips se așteaptă să contribuie la împădurirea cu aproximativ 8.000 de copaci a unei suprafețe de peste 1.5 hectare, din sudul României.

Copacii vor fi plantați în toamna acestui an în zona de sud a țării, în comuna Apele Vii, din județul Dolj, pe un teren aflat în curs de deșertificare. În anii următori plantării se vor realiza lucrări de îngrijire, pentru o perioadă între trei și șapte ani, până când pădurea va atinge stadiul matur. Pădurea creată în beneficiul comunității locale va sprijini reglarea climatului, va contribui la diminuarea poluării și la creșterea rezilienței zonei în fața evenimentelor meteo extreme.

Aşadar, „Putem spune că, în medie, un copac absoarbe 22 de kilograme 1CO2/ an și filtrează 100 de kilograme de praf/an. Astfel, cei peste 6000 de copaci rezultați din primele luni ale campaniei vor absorbi peste 134 tone de CO2/an și vor filtra peste 612 tone de praf/ an”, a declarat Teia Ciulacu, fondator și președinte al Asociației Viitor Plus.


Citiți articolul original pe financiarul.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financiarul.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Alții au citit și...

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.