Anvelopele Kumho – solutia potrivita pentru orice sezondoar 3 minute sa citesti articolul

anvelope iarna

Printre anvelopele căutate de șoferi și foarte apreciate pentru calitate se numără și anvelopele produse de Kumho. Diferite modele de anvelope Kumho sunt prezente în magazinele online, fiind disponibile într-o gamă variată pentru vară iarnă sau chiar all-season.

Acum este foarte simplu să comanzi online un set de anvelope potrivit pentru autoturismul tău mai ales că aceste anvelope Kumho sunt prezente la un preț convenabil și oferă o calitate excelentă. Dacă cunoști exact dimensiunile anvelopelor poți lansa rapid o comandă online și poți primi anvelopele dorite direct acasă sau la service, pentru a le schimba înainte de începerea sezonului rece.

Este bine să afli câteva detalii despre aceste anvelope, pentru a ști dacă merită să le alegi ca viitorul set de cauciucuri al autoturismului tău.

Despre compania Kumho

Anvelopele Kumho sunt produse de compania Kumho Tire – o subsidiară a Kumho AsianaGroups. Firma a fost fondată de Park In-chon (Incheon), în 1960, sub numele de SamyangTire (și-a schimbat numele în 1996).

Kumho Tire este în prezent al doilea mare producător de anvelope din Coreea de Sud, după HankookTire. Ei produc toate tipurile de anvelope, sub mărcile Kumho și Marshal. Piața nord-americană realizează aproximativ 20% din vânzările companiei.

Unele dintre cele mai remarcabile modele de cauciucuri Kumho sunt:

 • Ecsta : cauciucuriall season și anvelope de vară
 • Crugen : anvelope performante de vară
 • Wintercraft : anvelope iarnă
 • Solus : anvelope rezistente all-season

În magazinul online Anvelope discount găsești anvelope Kumho WP52 sau 53 de iarnă, de diferite dimensiuni, dar și alte modele de anvelope Kumho iarnă.

Ce trebuie să știi despre anvelopele Kumho

Kumho Tire este renumită pentru producția lor ecologică de anvelope. Acești producători adaugă cauciuc reciclat amestecului lor folosit în manufacturarea cauciucurilor.

Compania este partener Platinum al Manchester United FC.Kumho Tire este sponsor oficial al clubului de fotbal din 2007. Împreună cu echipa, au început o campanie numită „Play Safer”, care promovează conștientizarea siguranței la volan.

Kumho Tire este furnizorul oficial de produse pentru NBA. În anul 2014, au anunțat pe Twitter că Kumho a devenit furnizorul oficial de anvelope pentru NBA.

Producătorul Kumho sprijină alte evenimente sportive. Kumho sunt, de asemenea, sponsori ai Formulei 3 europene și ai Ligii.

Avantajele anvelopelor de iarnă Kumho

Kumho este o anvelopa de iarnă special proiectată pentru a maximiza performanța unui autovehicul în cele mai dificile condiții ale sezonului rece. O mașină dotată cu anvelope iarna Kumho este gata să străbată distanțe foarte lungi, pe carosabil acoperit cu zăpadă gheață sau polei.

Banda de rulare are un profil în formă de V,  cu lamele tridimensionale pentru a oferi o aderență sporită. fenomenul de derapaj și-a alunecare pe carosabil este mult diminuat iar siguranța la volan crește. un autovehicul care rulează folosind anvelope kumho are o distanță de frânare mai redusă iar controlul vehiculului este deplin.

Compoziția din care este formată banda de rulare a cauciucului are un nivel corect de elasticitate inclusiv în cazul unor temperaturi scăzute, tipice iernii. canelurile late ale benzii de rulare elimină rapid și eficient apa și noroiul, scăzând riscul de acvaplanare.

Temperaturile sub 7 °C necesită dotarea mașinii cu cauciucuri iarnă, iar Kumho este o alegere perfectă. Dacă ai nevoie de o anvelopă rezistentă și solidă în care să poți traversa în siguranță trasee pe timp de iarnă, alege cauciucurile Kumho. Producătorul coreean realizează aceste anvelope dintr-un amestec de cauciuc de cea mai bună calitate, cu proprietăți bine definite pentru a oferi confort și siguranță la volan.

Anvelopele Kumho de iarnă sunt testate în condiții foarte dificile, la temperaturi scăzute, pentru a se asigura că oferă o experiență excelentă din punctul de vedere al siguranței și manevrabilității.

Moderne și fiabile,  aceste anvelope de iarnăsunt recomandate mai ales datorită capacității de adaptare la climatul rece al iernilor din regiunile Europei centrale și răsăritene. Folosite la temperaturi negative, aceste cauciucuri își păstrează proprietățile neschimbate, oferă o distanță de frânare scăzută și implicit siguranță deplină pentru șofer. Manevrarea autovehiculelor în condiții de iarnă poate însemna un demers riscant pentru începători. Chiar și o simplă parcare sau o manevră de întoarcere poate deveni periculoasă și există riscul de accidente dacă nu ai dotată mașina cu cauciucurile corespunzătoare.

Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun review
 • Adauga un comentariu

  Alții au citit și...

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.