Leo Burnett Bucharest este pe locul 2 în Europa și 11 la nivel mondial în Effie Global Index 2021doar 3 minute sa citesti articolul

LeoBurnett

Leo Burnett Bucharest a obținut cele mai bune rezultate istorice ale unei agenții românești în cadrul clasamentului Effie Global Index. Astfel, agenția a urcat pe locul 2 în Europa și pe locul 11 global, fiind cel mai bine cotat birou la nivel mondial al Publicis Groupe în cadrul acestui top.

Rezultatele se bazează pe cele 27 de premii obținute de Leo Burnett Bucharest anul trecut, dintre care 1 Grand/Platinum, 4 Gold, 6 Silver, 7 Bronze și 9 nominalizări pe listele de finaliști, însumând 276 de puncte.

În ultimii ani, agenția a avut o evoluție permanentă în topul Effie Global Index, urcând an de an în clasament, atât la nivel global, cât și în Europa. Astfel, dacă în anul 2019, Leo Burnett Bucharest se afla pe locul 31 mondial și pe locul 6 în Europa, în anul 2020 a urcat pe locurile 22 mondial și 5 în Europa, iar în 2021 a obținut locurile 11 mondial și 2 în Europa.

Effie Global Index

Victor Stroe, Associate Director & Chief Strategy Officer, Leo Burnett Bucharest, a declarat:

,,Rezultatele obținute sunt urmarea unei viziuni pe care o avem foarte clar definită în Leo Burnett de câțiva ani. Obsesia noastră este să găsim soluții creative care să rezolve pe bune problemele de business care apar în contextul actual. Effie nu este eficient doar pentru partenerii noștri, ci și pentru noi ca business, pentru că devenim vizibili internațional și atragem din ce în ce mai mulți clienți din afară”.

Printre campaniile realizate de Leo Burnett Bucharest care au obținut cele mai mari punctaje se numără „Online Park” pentru Telekom România, „Black Friday 2020, Ediția de bun simț” pentru Fashion Days și „Somn ușor, mic luptător” pentru Pampers.

Effie Global Index identifică și clasifică cele mai eficiente agenții, branduri și profesioniști din industria de marketing, analizând datele referitoare la finaliștii și câștigătorii din 47 de programe Effie Awards desfășurate în întreaga lume. Topul este cel mai cuprinzător clasament global al eficienței în campaniile de marketing.

În același timp, premiile Effie sunt o dovadă la nivel global a performanței și a eforturilor eficiente de marketing, construite pe baza unui insight puternic, o strategie complexă și un concept creativ ce duc către atingerea obiectivelor și înregistrarea celor mai bune rezultate.

Despre Leo Burnett Bucharest

Leo Burnett Bucharest este Agenția Anului la EFFIE Awards România 2018, 2019, 2020 și 2021. În același timp, este cea mai bine clasată agenție din regiune în Effie Global Index (#2 în Europa & #11 în lume; sursa: https://www.effieindex.com/ranking/).

În mod constant o agenție de top, Leo Burnett a reușit de-a lungul timpului să creeze lideri de piață din clienții pentru care a lucrat și să își asigure atât recunoaștere locală, cât și internațională, câștigând trofee și nominalizări la cele mai importante festivaluri de creație din industrie, precum: Cannes Lions, Golden Drum, Eurobest, Clio Awards, Andy Awards, D&AD, ADC*E, FIBRA, Internetics și multe altele.


Citiți articolul original pe revistabiz.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistabiz.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.