Spyrosoft mizează pe politica de wellbeing, centrată pe angajat, pentru a-și extinde echipadoar 2 minute sa citesti articolul

spyrosoft mizeaza politica wellbeing centrata angajat

​Beneficiile unui mediu de lucru pozitiv asupra stării de bine a angajaților, a eficienței și a productivității sunt bine cunoscute, iar organizațiile mari știu că promovarea wellbeing-ului și investiția în bunăstarea angajaților duce, indubitabil, la motivarea lor, la creșterea satisfacției la locul de muncă, la performanță mai mare și productivitate sporită. Și, se pare, că mai ales în ultimii ani, în centrul acestui mediu de lucru pozitiv, se află nevoia tot mai mare de flexibilitate în ceea ce privește de unde, când și cum lucrează angajații.

Una dintre cele mai dinamice companii, Spyrosoft Solutions, care a fost, de asemenea, recunoscută drept una dintre companiile tehnologice cu cea mai rapidă creștere din Europa pentru a doua oară în 2022, oferă echipei sale oportunitatea de a lucra de la distanță la cerere și program de lucru flexibil, ceea ce a contribuit la creșterea satisfacției angajaților. Mai mult, biroul din Timișoara este deschis cel mai recent, iar compania mizează pe politica de bunăstare, centrată pe angajat, pentru a-și extinde echipa în România.

Starea de bine a angajaților este punctul central al companiei noastre. Oferim un buget de dezvoltare personală sau profesională, în funcție de experiență, iar pe lângă asta, angajații noștri nu au program fix de lucru și nici nu sunt obligați să vină zilnic la birou. Dar ceea ce ne diferențiază de alte companii este modul în care reușim să combinăm dezvoltarea de software încorporat și enterprise. Desigur că nu suntem singura companie din lume care face acest lucru, dar suntem printre puținii care o fac la acest nivel. De ce? Pentru că pandemia ne-a arătat că un program flexibil de lucru ajută la creșterea productivității și a satisfacției în muncă”, afirmă Witold Leder – CEO Spyrosoft Solutions.

De asemenea, potrivit unui sondaj intern realizat în 8 țări și 14 birouri ale companiei, 84% dintre angajați apreciază mediul de lucru și un procent similar (81%) consideră că fac parte dintr-o echipă bună, în care se pot dezvolta profesional.

spyrosoft

Cu toate acestea, să faci parte dintr-o echipă închegată este esențial pentru starea de bine la locul de muncă, dar dacă lucrezi remote, acest lucru poate fi dificil de realizat, o adevărată provocare. Cum pot managerii menține echipele conectate, păstrând în același timp flexibilitatea în muncă?

Spyrosoft, de exemplu, se bazează pe întâlniri informale pentru a conecta membrii echipei. Următorul eveniment informal organizat pentru echipa la Timișoara va discuta despre provocările dezvoltării software în industria auto, pornind de la proiectele la care echipa locală lucrează în prezent. Spyrosoft Learn & Chat -Automotive On The Roof va avea loc pe 29 septembrie.

Înregistrează-te gratuit pe https://automotive-on-the-roof.konfeo.com la evenimentul dedicat angajaților și comunității IT din 29 septembrie și vezi de pe acoperiș mediul de lucru Spyrosoft.

Articol susținut de ​Spyrosoft Solutions


Citiți articolul original pe hotnews.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (hotnews.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Alții au citit și...

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.