Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG: „Aproximativ 13% dintre vânzările totale sunt destinate digitalizării sectorului publicdoar 1 minute sa citesti articolul

evomag

În România, vânzările evoMAG către sectorul public au crescut cu 20% în acest an, pe fondul unei cereri mai mari din partea instituțiilor, iar această tendință va continua și în 2023. Printre cele mai vândute produse către instituțiile publice se numără calculatoarele și telefoanele.

În precizările sale, „Aproximativ 13% dintre vânzările totale sunt destinate digitalizării sectorului public. Estimăm că ponderea va urca la 15%, spre finalul anului, cu perspective și mai bune pentru 2023”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

În contextul de activitate, evoMAG a investit anul acesta, în dezvoltarea departamentului dedicat segmentului public, atât prin creșterea numărului de angajați, cât și în personalizarea mixului de produse și soluții destinate instituțiilor publice.

Concret, de la începutul anului, evoMAG a onorat peste 600 de achiziții prin SICAP, cele mai mari proiecte fiind de furnizare de echipamente de tehnică de calcul, de tablete grafice pentru unitățile de învățământ de stat, telefoane mobile și camere video pentru supraveghere.

În planurile de viitor, cea mai mare provocare, în relația cu autoritățile publice rămâne birocrația, întrucât aprobarea unei comenzi poate să dureze două sau chiar trei săptămâni și, astfel, pot apărea întârzieri în termenele de livrare.


Citiți articolul original pe financiarul.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financiarul.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.