Vor ajuta backlink-urile plătite la o clasare mai bună în motoarele de căutare?doar 2 minute sa citesti articolul

backlink urile platite

Ce sunt backlink-urile plătite? Linkurile, care dau spre site-ul dumneavoastră, sunt ceea ce motoarele de căutare folosesc drept criteriu pentru a defini dacă site-ul dumneavoastră este demn de a fi sus în lista de căutare sau nu. Deci, în termeni de bază, dacă aveți multe backlink-uri, veți fi clasat sus în motoarele de căutare (Google, Yahoo, MSN, etc).

Un backlink este doar un link de la un alt website sau o pagină web spre website-ul sau pagina dumneavoastră. Motivul pentru care motoarele de căutare folosesc aceasta ca un instrument de măsurare este pentru că ele „simt” că dacă site-ul dumneavoastră este demn de a avea link de la alt site, atunci site-ul dumneavoastră trebuie să o merite. Sunt mai multe lucruri care pot fi spuse despre aceasta dar, din nou, pe scurt, totul se reduce la asta: cu cât aveți mai multe site-uri care trimit link-uri către dumneavoastră, iar cu cât este mai bună calitatea acestor backlink-uri (însemnând cât de relevante sunt link-urile către site-ul dumneavoastră), cu atât mai sus veți urca în motoarele de căutare.

Dar construirea link-urilor chiar de către dumneavoastră este un proces plictisitor, lung și continuu. Deci, nu acum mult timp, oamenii se simțeau confortabil să plătească un serviciu pentru a le oferi un backlink-uri. Dar nu a durat mult ca Google să își dea seama ce se întâmpla iar serviciile de link-uri plătite au început să fie penalizate.

Deci acum regulile sunt diferite. Google vă permite să cumpărați link-uri dar le va trece printr-un filtru pentru a se asigura că le respectați instrucțiunile. Ceea ce înseamnă pentru dumneavoastră că trebuie să cumpărați link-uri care aderă la instrucțiunile în continuă schimbare ale Google-ului. Dacă cumpărați backlink-uri doar pentru trafic, veți putea respecta instrucțiunile Google. Dar dacă le cumpărați pentru a crește SEO-ul din punctul dumneavoastră de vedere, atunci ar trebui să vă păstrați banii, din moment ce motoarele de căutare permit numai link-uri no-follow.

Oricum, în timp ce backlink-urile plătite poate nu sunt calea de ales, există un număr de link-uri care să dea spre dumneavoastră, pe care le puteți alege să le folosiți mai degrabă decât doar să cumpărați direct backlink-uri. Aceste servicii vor face de fapt munca de link-building pentru dumneavoastră, mai degrabă decât doar să vă vândă backlinks. Diferite servicii oferă diferite caracteristici, deci asigurați-vă că faceți cantitatea necesară de căutare pentru a stabili care sunt cele care merg bine și sunt cu un pas în fața regulilor și reglementărilor motoarelor de căutare.

În timp ce serviciile de backlinks nu vor fi ieftine, ele vă oferă o alternativă bună în loc de a petrece dumneavoastră un timp enorm pentru a învăța despre construirea backlinkurilor și apoi să o aplicați afacerii dumneavoastră. Alegând serviciul bun vă permite să lăsați experții să se descurce cu acel aspect pentru ca dumneavoastră să mergeți înainte cu alte activități ale construirii afacerii. Există o mulțime de servicii de construire de link-uri dintre care să alegeți, iar lista va crește probabil atâta timp cât se știe că backlink-urile sunt necesare pentru un clasare cat mai sus în motoarele de căutare.

Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Alții au citit și...

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.