Samsung Galaxy Tab A8 10.5″ a debutat: tabletă multimedia cu procesor Unisoc, funcții de productivitate și învățaredoar 2 minute sa citesti articolul

Samsung Galaxy Tab A8

Samsung îşi extinde astăzi seria de tablete Galaxy Tab A, odată cu lansarea lui Galaxy Tab A8 10.5″, o tabletă multimedia cu ecran de 10.5 inch. Va sosi în două variante: una Wi-Fi şi una 4G. Avem detalii despre produs mai jos.

Ecran şi multimedia

Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) adoptă un ecran IPS LCD de 10.5inch, cu rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli şi aspect 16:10. Oferă mai mult spaţiu vertical decât Tab A7 cu al său ecran de 10.4 inch şi cu aspect 15:9. Integrează aidoma predecesorului 4 difuzoare cu suport Dolby Atmos.

Galaxy Tab A8 Dark Gray

Motivul pentru care considerăm acest produs o “tabletă multimedia” e faptul că vine cu Samsung TV Plus integrat, oferind streaming pentru mai bine de 200 de canale gratuite (live şi on demand pe anumite pieţe). Vine şi la pachet cu 2 luni de YouTube Premium gratuit.

Productivitate

Poate fi totuşi folosită şi pentru muncă, beneficiind de multitasking split screen, dar şi ferestre plutitoare. Suportă şi funcţia Drag & Split de la One UI 3.1.1 şi are parte de Android 11 ca OS. Are şi Kids Mode, cu control parental şi conţinuturi educaţionale interactive pentru cei mici.

galaxy tab a8 gray combo

Aspectul split screen e util pentru a participa la o lecţie online şi a lua notiţe simultan. Avem și suport Screen Recorder pentru captură de ecran, utilă pentru gameri, dar şi pentru cei care vor să înregistreze cursurile online.

Hardware

Cat despre hardware, Samsung nu a numit exact procesorul de la interior, doar a precizat că oferă o performanţă cu 10% mai mare decât a tabletei precedente care avea un Snapdragon 662. Scăpările au pus totuşi un CPU Unisoc Tiger T618 pe acest dispozitiv, cip de 12 nm, însoţit de 3 GB sau 4 GB RAM.

tab a8 2021

Avem şi 32 stocare pentru versiunea cu 3 GB RAM, iar cea cu 4 GB vine cu 64 sau 128 GB. Există şi slot microsD, cameră frontală de 5 MP cu focalizare fixă şi cameră principală de 8 MP cu autofocalizare. Versiunea Wi-Fi vine cu suport Wi-Fi ac şi Bluetooth 5.0, dar şi jack audio şi port USB-C 2.0. Cea LTE plusează cu suport 4G şi apelare telefonică.

Bateria de 7040 mAh se încarcă la 15W, dar în cutie veţi avea un încărcător de 7.5W. Tableta măsoară 6.9 mm în talie şi cântăreşte 508 grame.

Preţ şi disponibilitate

Samsung Galaxy Tab A8 10.5 2021 va sosi pe gri, argintiu şi roz în Europa la final de lună decembrie cu preţ de pornire de 230 de euro.

Citiți articolul original pe

Negarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.