UiPath cumpără o companie britanică activă în domeniul NLPdoar 1 minute sa citesti articolul

uipath

Decacornul românesc UiPath a anunțat achiziția companiei britanice Re:infer, activă în domeniul NLP – natural language processing, o firmă care automatizează analiza documentelor și comunicărilor generate de către business-uri în fiecare zi, date care până acum puteau fi pierdute sau ignorate din cauza capacităților limitate de procesare.

Fondat în 2015 de către oameni de știință de la University College London, specializați în domeniul cercetării în inteligență artificială, Re:infer folosește machine learning pentru a mina și a scoate rapid și cu un grad ridicat de acuratețe informații relevante din mesaje și documente.

”Clienții noștri primesc zilnic mii de documente și comunicări și au nevoie de date sintetizate pentru a înțelege procesele firmelor și a le eficientiza. Combinând tehnologia NLP a Re:infer și tehnologia noastră AI și de înțelegere a documentelor putem extinde capacitățile actuale de automatizare și să dezvoltăm noi resurse pentru clienții noștri”, a declarat Ted Kummert, Executive Vice President, Products & Engineering în cadrul UiPath, într-un comunicat oficial de presă.

Pentru UiPath, noile capacități de analiză a datelor vor ușura capacitatea roboților software de a înțelege semantica și contextul mesajelor din emailuri, discuții chatbot și sesiuni de voce derulate în cadrul business-urilor, putându-se livra, astfel, experiențe superioare de customer service.

Momentan, capacitățile Re:infer sunt disponibile clienților UiPath pentru un preview privat, mai multe detalii despre această integrare urmând să fie disponibile în cadrul evenimentului UiPath FORWARD 5 care va avea loc între 27 și 29 septembrie în Las Vegas.


Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară.Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.