Freshful by eMAG aplică modelul marilor retaileri în relația cu fermierii. A început să încheie parteneriate cu cooperative agricoledoar 2 minute sa citesti articolul

freshful by emag

Freshful by eMAG a început să atragă cooperative agricole în rândul furnizorilor, pe modelul implementat deja de toți marii retaileri care susțin producția locală cu scopul de a avea un avantaj competitiv în rândul clienților finali.

Retailerul online a semnat astfel un prim parteneriat cu Cooperativa Legume Solarii Băleni din județul Dâmbovița pentru furnizarea unei cantități de aproximativ 75 de tone de legume (roșii, ardei, dovlecei, vinete), ce va fi livrată în perioada iulie-octombrie 2022 și comercializată sub brandul „Din grădină”. Produsele sunt obținute din semințe ale unor soiuri cu tradiție în România și crescute fără pesticide și erbicide, potrivit companiei.Terenurile cultivate de Cooperativa implicată în proiect însumează aproximativ 1 ha de suprafețe protejate.

„Pentru demersul nostru „Din Grădină” lucrăm cu o singură companie (cooperativă) ce asigură colectarea produselor, serviciile de sortare, ambalare și etichetare. În prezent, în proiect sunt patru familii de cultivatori care cresc legumele conform standardelor Freshful, scopul nostru acum fiind gustul și calitatea”, au declarata pentru Economica oficialii companiei.

Compania este, de asemenea,  în curs de a dezvolta un parteneriat de acest tip și pe partea de fructe, cu prima producție în toamna acestui an. „Parteneriatul cu cele patru familii din Băleni este un prim pas în dezvoltarea unei game mai largi de produse cu gust pe care consumatorul le poate găsi la Freshful”, ne-a mai transmis retailerul.

În sortimentația Freshful, peste 50% dintre produse provin de la producători locali.

„Încurajăm cultivarea de legume cu gustul de odinioară, cu valoare adăugată atât pentru client – gust, textură, prospețime cât și pentru cultivatori și agricultură, în general – susținerea producției unor soiuri mai vechi romanești în detrimentul hibrizilor noi, mult mai productivi și rezistenți la boli dar fară gust”, mai spun oficialii retailerului.

Fondată în 2021, compania Freshful oferă pe platforma online și în aplicațiile mobile peste 20.000 de produse alimentare și bunuri de larg consum de la parteneri și producători locali. Retaileerul are peste 40.000 de clienți în București și județul Ilfov.


Citiți articolul original pe economica.net

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară.Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (economica.net) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.