Programe și acceleratoare pentru startupuri, iulie-decembrie 2022doar 4 minute sa citesti articolul

programe si acceleratoare pentru startupuri iulie decembrie 2022

Acceleratoarele sunt evenimentele care adună comunitatea startup-urilor și locul unde fondatorii își pot testa ideea de business, planul de dezvoltare și pot ține pitchuri de la care se pot lega noi runde de finațare. Sau chiar prima rundă de finanțare. Dacă ai un startup și ești în căutarea unei comunități, a unor mentori sau a unor finanțări, atunci lista de mai jos te poate ajuta. Verifică ce program sau accelerator se potrivește startupului tău și înscrie-te.

A doua jumătate a anului adună câteva acceleratoare și programe de interes pentru fondatorii startup-urilor din România. În lista de mai jos, am adunat câteva astfel de evenimente de interes pentru mediul antreprenorilor din România, urmând să facem o actualizare a articolului, în funcție de noutăți și de alte acceleratoare care se vor mai anunța.

Apropo, dacă ai un pont sau am ratat ceva, dă-ne un semn și completăm lista cu recomandarea ta. Scrie-ne la [email protected].

1 WE Lead Food

WE Lead Food – program destinat antreprenoarelor din agrifood. Programul e parte din principala rețea a femeilor care lucrează în sectorul alimentar, iar programul WE Lead Food a fost conceput astfel încât să ofere toate instrumentele de care antreprenoarele au nevoie pentru a face cu adevărat diferența în domeniul în care lucrează. Participantele își vor explora sinele antreprenorial și capacitățile de leadership, vor reuși să-și definească viziunea pentru un sistem alimentar mai sustenabil și vor învăța cum să conceapă un plan prin care să-și pună în pactică viziunea.


2 Startarium4Good Ambassadors

Startarium4Good Ambassadors – acceleratorul de business pentru misiuni cu impact, caută zece ambasadori locali care să ducă mai departe obiectivele programului stabilite pentru antreprenori sociali și ONG-uri în comunitățile lor. Startarium 4GOOD: Ambassadors își propune să sprijine 100 de organizații locale să își crească impactul și să devină mai sustenabile.


3 StepFWD

StepFWD – programul se desfășoară în parteneriat cu Google for Startups, Orange România și Algolia, și își propune să mărească numărul de startup-uri diverse, învățându-le cum să se construiască un startup în mod corespunzător, facilitând legătura cu mentori cu experiență și ajuntându-le să devină investibile. Aplicațiile la programul de pre-accelerare dedicat echipelor diverse – cohorta 2022 sunt deschise online.


4 BoostUP 2022

BoostUP 2022 – Competiția BoostUP! provoacă antreprenorii, startup-urile sau IMM-urile să vină cu idei noi pentru un sector al industriei manufacturiere mai durabil, rezistent și cu impact social. Participanții vor avea ocazia să se întâlnească cu lideri din industrie, să se conecteze cu investitori și să participe la o competiție de pitchuri cu premii în bani. Înscrierile sunt deschise iar marea finală va avea loc în Atena în octombrie.


5 Spotlight @ How to Web

Spotlight de la How to Web – Fondatorii celor mai ambițioase startup-uri early stage de tehnologie din Europa Centrală și de Est își pot propulsa business-ul la ediția Spotlight 2022, parte din conferința How to Web. Programul este dedicat startup-urilor early stage, care vor să primească o rundă de investiție. Unul dintre avantajele programului este că nu e doar o competiție cu premiu la final, ci o posibilitate pentru fondatori să se conecteze cu investitori. Cei 40 de fondatori sunt puși în legătură cu investitorii și mentorii potriviți. Aplicațiile sunt deschise și startup-urile s epot înscrie deja în program.

Vezi și acest interviu video start-up.ro cu 2 membre din echipa How to Web ca să afli mai multe despre viitoarea competiție.


6 Startup Reaktor

Startup Reaktor (Romanian Tech Startups Association) – ROTSA în parteneriat cu Techcelerator și Rōnin lansează Startup Reaktor, o platformă de incubare adresată startup-urilor de tehnologie din Europa Centrală și de Est aflate la început de drum.Obiectivul programului este ca în următorii trei ani să identifice aproximativ 200 de startup-uri pe care să le dezvolte prin programe de educație antreprenorială și oferirea accesului la investitori, acceleratoare, universități și instituții media din regiune.


7 ChallengEIT

ChallengEIT – este un program care iși propune să identifice startup-uri, spin-off-uri sau întreprinderi mici și mijlocii care au soluții funcționale din domeniul sănătății pe care doresc să le dezvolte și să le introducă pe piețele europene în care Novartis activează. ChallengEIT caută idei noi pentru îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților, printr-un acces optimizat la servicii de sănătate, diagnostic precis și la timp și un răspuns mai bun la tratament. Participanții selectați vor beneficia de servicii personalizate, printre care se numără: conectare cu mentorii EIT și Novartis, acces la rețeaua EIT de alumni și date, cu rolul de a valida și a îmbunătăți conceptul, produsul și soluția de afaceri. În plus, echipa câștigătoare va avea șansa de a obține finanțare și de a lucra cu BIOME pentru a-și șlefui proiectul de tip proof of concept.


Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară.Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Alții au citit și...

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.