SanoPass explorează Web3.0 și Metaverse prin lansarea pe blockchain-ul Elrond a primei colecții de NFT-uri cu utilitate în sănătatedoar 3 minute sa citesti articolul

SanoCub 1

SanoPass a dezvoltat platforma sanopass.io, un portal digital care oferă acces la servicii de sănătate și wellness, contribuind la sănătatea indivizilor și a comunităților prin tehnologiile emergente. Primul pas este reprezentat de lansarea unei colecții de Non-Fungible Tokens, SanoCubs, pe blockchain-ul platformei românești Elrond.  

Fiecare dintre cele 10.000 de NFT-uri va fi unic și vine la pachet, pe lângă componenta de artă digitală, cu un abonament complet de sănătate, content exclusiv și recompense pentru cei care aleg un stil de viață bazat pe prevenție. Colecția anunțată de liderul pieței de medtech din România va avea un preț de mint de 2 EGLD (eGOLD). Aceasta va fi lansată pe data de 1 aprilie, cu o rundă de pre-sale pentru membrii whitelisted ai comunității.

SanoPass anunță că aceasta va fi singura colecție de NFT-uri pe care o vor lansa, iar deținătorii acestora vor primi etapizat o serie de beneficii. În trimestrul al doilea al acestui an, deținătorii de SanoCubs primesc un abonament complet de sănătate (medical + fitness), precum și acces exclusiv la o platformă premium bazată pe conținut dezvoltat direct de medici, antrenori de fitness, nutriționiști și experți în domeniu. În a doua parte a anului 2023, deținătorii de NFT-uri vor primi token-uri de sănătate, cu posibilitate de staking. Prin această cryptomonedă, deținătorii putea să achiziționeze direct servicii de wellness.

SanoCub 2

Implementarea unei tehnologii ce are la baza NFT-urile ne va permite să introducem pentru prima dată conceptul de smart contracting pe o piață conservatoare, să oferim o utilitate reală crypto monedelor și să cream o comunitate interesata de propria stare de bine care să primească recompense pentru o rutină de prevenție bună. Tehnologia celor de la Elrond face posibil, în acest moment, ca domeniul de wellbeing să treacă la următorul nivel. Acela în care persoanele care aleg să aibă grijă de sănătatea lor, sunt recompensate prin același tip de servicii – de sănătate”, spune Andrei Vasile, Managing Partner SanoPass.

NFT-urile anunțate de SanoPass vor întruchipa un tigru, iar toate elementele care vor da unicitate acestora vor fi din zona medicală și de fitness. Abonamentul care vine la pachet cu fiecare ‘avatar de sănătate’ va debloca o serie de beneficii ce pot fi efectuate în cea mai mare rețea de Wellbeing din România: 10 consultații Medicină Generală și Internă, acces la 100 antrenamente de fitness, dar și Telemedicină și triaj bazat pe inteligența artificială.

SanoCub 3

Sunt încântat de faptul că tehnologia blockchain este căutată de reprezentanți din domenii esențiale și că prin aceasta putem ajuta activ comunitatea noastră, dar și că putem pune bazele unui proiect capabil să ridice barierele dintre tehnologie și un domeniul conservator, precum cel medical. Efervescența, utilitatea și scalabilitatea proiectului SanoPass fac din aceștia un partener solid pe termen lung pentru dezvoltatorii de blockchain”, a spus Felix Crișan, CTO Netopia si Consultant in cadrul proiectului SanoPass Metaverse.

Conceptul de blockchain va transforma sistemul medical și de fitness prin descentralizare, oferind acces instant la specialiști și informație. Conceptul de smart contracting va fi pentru prima dată implementat în wellbeing, iar garantarea securității și confidențialitătii datelor reprezintă unul dintre atuurile puternice ale proiectului. Aderarea la o comunitate, neutralitate și stimularea prin recompense sunt pilonii pe care echipa SanoPass se bazează în demersul de a crește gradul de conștientizare a importanței prevenției medicale, a fitness-ului și a unei nutriții echilibrate.

SanoCub 4

SanoPass este platforma de wellbeing care conectează, integrează și digitalizează servicii medicale de prevenție și fitness din peste 1000 de clinici și peste 150 de săli de fitness la nivel national. Recunoscută pentru proiectele sale inovatoare, aceasta a avut o creștere accelerată în ultimii ani, atrăgând runde de finanțare de peste 1.2 milioane euro, dublându-și cifra de afaceri anul trecut și anunțând deschiderea internațională.

***

Despre SanoPass

SanoPass este o platformă românească de healthtech care unifică și digitalizează accesul la sănătate, în peste 1.000 de clinici private, de proximitate sau din rețele mari, și peste 150 de săli de fitness. Prin intermediul rețelei sale naționale de parteneri, SanoPass a înregistrat anul trecut peste 10.000 de servicii medicale furnizate în total și 5.000 de intrări la sălile de fitness în fiecare lună, către cei 50.000 de abonați și 30.000 de utilizatori ai săi.

SanoPass asigură accesul la peste 11.000 de medici, garantând programări cu acoperire națională în maximum 48 de ore. Serviciile medicale sunt completate de modulul de fitness. Abonamentele SanoPass, ale căror prețuri încep de la 40 lei lunar pentru un pachet medical de bază, asigură accesul la servicii medicale de prevenție (analize și investigații medicale, imagistică, consultații medicale de orice specialitate), fitness, dar și telemedicină și triaj bazat pe AI.

https://sanopass.ro/home

Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.