Radisson Blu Bucureşti lansează inițiativa RESPONSIBLE °COMFORTdoar 2 minute sa citesti articolul

Radisson Blu Bucharest

Radisson Blu București, primul hotel din România care folosește energie electrică 100% regenerabilă, continuă investițiile în sustenabilitate. Pe parcursul ultimelor luni, compania a  investit în instalarea de echipamente și soluții tehnologice de ultimă generație care permit optimizarea consumului de resurse și energie.

Zero net până în 2050

Investiția în valoare de 2,1 milioane de euro facilitează adoptarea unor măsuri concrete, în linie cu angajamentele de sustenabilitate ale grupului hotelier, care au ca obiectiv atingerea pragului de emisii zero net până în 2050, la nivel mondial.

Investițiile au vizat instalarea de noi echipamente de refrigerare, performante și mai eficiente din punct de vedere energetic, eficientizarea sistemului de încălzire prin instalarea de boilere super performante și pompe de distribuție, precum și optimizarea sistemului de control al temperaturii în camere și spațiile publice din interiorul complexului hotelier.

Pentru a comunica planul de măsuri implementate, Radisson Blu lansează campania RESPONSIBLE °COMFORT, menită să transmită un mesaj simplu, dar de impact: „confortul poate fi responsabil”.

Ne continuăm misiunea de a le oferi oaspeților cele mai înalte standarde de calitate, însă știm că ne putem bucura de deplin confort, acționând totodată cu mai mult respect față de resursele planetei. Prin gesturi aparent mici, cu toții putem contribui la un viitor mai bun, mai ales în contextul actual, când acționa în mod responsabil a devenit nu doar o prioritate, ci și o necesitate.
Sonja Dive-Dahl, Director General al Radisson Blu & Park Inn by Radisson Hotel & Residence București 

Investițiile continuă

Noile inițiative vin în completarea planului de acţiuni pe care hotelul le are deja în derulare de mai mult timp, implementat la nivel de Grup. Radisson Blu București a investit, de asemenea, în realizarea unui studiu de fezabilitate pentru instalarea de panouri solare.

Investim continuu în reducerea amprentei pe care o avem asupra mediului înconjurător, fie că vorbim de tehnologii şi sisteme avansate care ne asigură eficienţa energetică pe termen lung, fie de măsuri care pornesc de la simpla conştientizare a faptului că e nevoie să ne implicăm cu toţii, constant, astfel încât impactul să fie cât mai prietenos cu mediul. Le mulţumim oaspeților care ni se alătură în acest demers şi vom continua să le oferim cadrul perfect să se bucure, responsabil, de tot ceea ce Radisson Blu are de oferit.
Timo Obalek, Hotel Manager Radisson Blu & Park Inn by Radisson Hotel & Residence

În 2022, Radisson Blu a reînnoit certificarea Green Key, obținută în urmă cu nouă ani, un garant al faptului că își desfășoară activitatea prin respectarea unor criterii stricte în ceea ce privește consumul de apă, energie, managementul deșeurilor, precum și prin respectarea normelor de curățenie și educație în materie de sustenabilitate pentru personal, oaspeți și furnizori.


Citiți articolul original pe revistabiz.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistabiz.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.