Nespresso lansează ediția limitată de sărbători realizată ȋn colaborare cu maestrul patiser Pierre Hermédoar 5 minute sa citesti articolul

Nespresso Brasov

Nespresso, brandul elvețian de referință pentru cafeaua de cea mai ȋnaltă calitate ambalată ȋn porții individuale, anunță lansarea ediției limitate de sărbători, realizată ȋn colaborare cu Pierre Hermé, unul dintre cei mai buni maeștri patiseri din lume.

Ȋn fiecare an, ȋn apropierea sărbătorilor de iarnă, Nespresso lansează sortimente de cafea cu arome ȋn ediție limitată, iar anul acesta, pentru realizarea colecției, a apelat la maestrul patiser Pierre Hermé, un nume inconfundabil pentru tot ceea ce reprezintă patiseria franceză, creȃnd ȋmpreună cu acesta 3 (trei) sortimente de cafea atȃt pentru Sistemul Original cȃt și pentru sistemul Vertuo, precum și o ediție limitată de biscuiți și ciocolată.

Chef patiser și cofetar excepțional, Pierre Hermé este renumit ȋn industria patiseriei fine, creațiile sale fiind adevărate opere de artă. A fost premiat drept „Cel mai bun chef patiser din lume” ȋn 2016, iar revista Vogue l-a numit „Picasso în arta prăjiturilor”, maestrul preferȃnd deserturile delicate, decorul subtil, simplu și elegant, aproape minimalist și folosind zahărul exact așa cum este folosită sarea ȋn gastronomie – doar atȃt cȃt trebuie pentru a intensifica gusturile și aromele.

Sortimentele ȋn ediție limitată din acest an au nume cu rezonanță delicată, evocȃnd inspirația pariziană – Infiniment Gourmand Saveur Noisette, Infiniment Fruité Saveur Framboise și Infiniment Espresso sau Infiniment Double Espresso, ȋn funcție de tehnologia espressorului pentru care sunt disponibile.

Ana Maria Doxan

„Ediția limitată realizată în parteneriat cu maestrul patiser Pierre Hermé se bazează pe experiența lui vastă ca expert în arome și se remarcă drept o colecție care răsfață papilele gustative și sporește bucuria de a dărui celor dragi. Este o invitație să fim împreună, să descoperim și să ne bucurăm de micile gesturi care ne fac viața mai frumoasă.

Fie că vorbim de plăcerea degustării unei noi cafele sau a unei prăjituri, fie că schimbăm o vorbă între prieteni sau ne prelungim un mic dejun ȋn familie, poveștile de iarnă sunt mai frumoase alături de creațiile Nespresso și Pierre Hermé”, a declarat Ana-Maria Doxan, Business Executive Officer al Diviziei Nespresso.

Despre colecția de sărbători Nespresso și Pierre Hermé

Vedetele colecției sunt sortimentele de cafea Infiniment Espresso, pentru Sistemul Original și Infiniment Double Espresso, pentru Sistemul Vertuo. Acestea sunt sortimente realizate din boabe de cafea Arabica din Columbia, cultivate în regiunea Tolima, o zonă care se remarcă din ce ȋn ce mai des datorită calității excepționale a cafelei. În această regiune înconjurată de parcuri naționale fermierii folosesc numai metode naturale, fără pesticide sau substanțe chimice.

Beneficiind de altitudini optime și soluri vulcanice bogate, boabele de cafea din Tolima sunt preferate de maeștrii ȋn prăjire deoarece le oferă acestora posibilitatea să experimenteze, obținȃnd o paletă largă de note aromatice, de la cele fructate, vibrante la cele lemnoase și dulci, exotice. Textura cafelei ȋn ceașcă este deosebit de catifelată, aceasta remarcȃndu-se prin gustul delicat, echilibrat, care te ȋnvăluie cu note dulci de biscuiți.

Infiniment Espresso și Infiniment Double Espresso conțin exclusiv cafea prăjită și măcinată din regiunea Tolima și nu conțin arome adăugate.

Pierre Hermé însuși, cunoscut pentru atenția pe care o acordă calității ingredientelor pe care le folosește în produsele sale, și-a dorit să cunoască personal originea cafelei din Tolima: „A fost important pentru mine să vizitez ținutul și să văd de unde provine cafeaua. Nespresso m-a invitat în Columbia pentru a mă întâlni cu fermierii care lucrează cu ei și am putut să văd tot sprijinul pe care Nespresso îl oferă acestora. Există o întreagă organizație Nespresso în slujba acestor mici fermieri, oferindu-le sprijin și tot ceea ce au nevoie pentru a-și îmbunătăți operațiunile.

Întâlnirea cu o parte din comunitatea agricolă din Columbia mi-a permis să le văd viața de zi cu zi, să petrec ceva timp cu ei și să văd cum sunt conduse fermele lor. De asemenea, mi-a permis să înțeleg cum funcționează agricultura și ecosistemul de producție a cafelei în Columbia.”

Colecția de sărbători Nespresso și Pierre Herme conține și patru sortimente de cafea cu arome naturale – două pentru sistemul Original și două pentru sistemul Vertuo – inspirate de deserturile cele mai populare ale lui Pierre Hermé, avȃnd la bază o selecție de cea mai înaltă calitate de cafea Arabica din Brazilia și Colombia (pentru gama Original) și din America Latină și Africa (pentru gama Vertuo), fiecare amestec având o prăjire personalizată.

Eleganța aromelor de alune prăjite – care lasă o impresie olfactivă cu note dulci, de pralină și vanilie delicată – își găsește expresia creatoare în sortimentul Infiniment Gourmand Saveur Noisette. În această cafea de o finețe excepțională aroma delicioasă de alune vine să creeze o simfonie de gusturi și arome care amintesc de cele mai ispititoare creații de cofetărie. Adăugȃnd un strop de lapte se obține o cafea deosebit de cremoasă.

Gustul tartei cu zmeură proaspătă este des întȃlnit ȋn Franța, țară renumită și pentru excelența în patiseria fină. Acest desert proaspăt care ne trezește simțurile a inspirat cel de-al doilea sortiment cu arome naturale din acest sezon. Pentru a crea Infiniment Fruité Saveur Framboise, Nespresso și Pierre Hermé au adăugat aroma ademenitoare de zmeură ȋn așa fel ȋncȃt să ȋnsuflețescă un amestec perfect echilibrat din punct de vedere aromatic.

Prăjite ușor, boabele de cafea Arabica relevă note aromatice fine, de cereale și malț, ȋn așa fel ȋncȃt ȋn ceașcă să descoperiți un buchet rotund și note proaspete care evocă tarta cu zmeură – o experiență amintind de creațiile extraordinare din vitrinele patiseriilor pariziene.

Colecția semnată în colaborare cu Pierre Hermé nu ar fi completă fără cateva deserturi încântătoare care pot ȋnsoți cafeaua preferată. Biscuiții cu aromă de zmeură și scorțișoară Ceylon, Infiniment Savoureux, sunt un preparat deosebit care aduce omagiu fursecurilor pariziene prin excelență. Selectate cu grijă și pricepere, ingredientele alese de Pierre Hermé se completează perfect. Veți savura aroma caldă de scorțișoară ceylon, aroma subtilă de zmeură și atingerea fină a zahărului ușor caramelizat.

Iubitorii de ciocolată vor fi încântați de Infiniment Exquis, un desert deosebit, realizat cu 70% cacao din Republica Dominicană și boabe de piper Timur, recoltate manual dintr-o regiune consacrată din Nepal. Boabele Timur reprezintă un soi foarte rar de piper cu un profil aromatic special, remarcabil datorită notelor citrice, ca de grapefruit, ușor picante, ȋnțepătoare, și notelor florale, cu parfum delicat. Acestea sunt recoltate manual, de comunități locale din Nepal, cu precădere femei, conform unei tradiții străvechi, transmisă din generație ȋn generație.


Citiți articolul original pe revistabiz.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistabiz.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.