Inovație made in România. Abonamentul medical care îți arată economiile făcutedoar 4 minute sa citesti articolul

regina maria policlinica baneasa

În România, ponderea cheltuielilor cu produsele agroalimentare şi produsele nealcoolice sunt în topul cheltuielilor unei gospodării, în timp ce ponderea cheltuielilor asociate sănătății sunt pe ultimul loc, după cum arată datele Eurostat.

Mersul preventiv la medic și efectuarea controalelor anuale poate contribui la descoperirea din timp a eventualelor probleme medicale și evitarea unor complicații mult mai dificil de tratat.  Mulți dintre români nu iau încă în calcul un abonament medical, chiar dacă acesta poate fi acum accesat nu doar prin intermediul angajatorilor. Fenomenul, explică specialiștii, este pus pe seama lipsei de informații sau dintr-o percepție eronată asupra costurilor.

Abonamentele medicale reprezintă, pe lângă prevenție și ajutor medical specializat la nevoie, și un instrument eficient de economisire. Printr-o inovație pe piața medicală din România, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a introdus pentru abonații săi o transparență totală, una prin care abonamentele medicale sunt mai ușor de înțeles, dar mai ales valoarea lor adăugată devine evidentă cu fiecare serviciu medical accesat.

Transparență totală pentru abonamentul medical

REGINA MARIA este compania care a inovat segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu peste 26 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 750.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 200 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale. Iar o parte dintre aceste investiții sunt susținute și prin abonamentele medicale.

Cea mai digitalizată companie medicală din România face acum un nou pas către inovație și  transparentizează, în premieră pentru piața medicală națională, suma economisită pe baza abonamentului medical.

Totodată, abonații știu acum în mod clar la ce și câte servicii au acces, în câte locații și la câți medici. În  funcție de abonament, un utilizator are în medie acces la peste 95% din locațiile REGINA MARIA, 80% din medici, precum și 90% dintre specialități.

Abonamentele Regina Maria acoperă serviciile de policlinică, precum și analize de laborator, ecografii, dar și servicii mai complexe, precum investigații de imagistică, gratuit sau cu discount.

Abonații regăsesc în noua secțiune ”Abonamentele mele” toate informațiile cu privire la serviciile incluse în abonament, gratuit sau cu discount, precum și pe cele neacoperite de abonament. În plus, abonații au posibilitatea de a se programa singuri la medic, direct din aplicația de mobil, care le afișează și primul loc disponibil la specialitatea dorită, inclus sau nu în abonament – în funcție de criteriile de selecție introduse de utilizator.

Secțiunea ”Abonamentele mele” este disponibilă atât pe desktop, cât și în aplicația de mobil, care poate fi descărcată din App Store, Play Store și App Gallery.

„Sănătatea nu poate fi pusă pe pauză”

andreea minuta
Andreea Minuță, Director Executiv Divizia Abonamente REGINA MARIA

”Studiile arată că românii alocă, în medie, 1.310 euro pe an pentru sănătate, pe cap de locuitor, față de 3.523 de euro, media țărilor UE. Mai mult decât atât, urmează un an în care fiecare dintre noi se va uita tot mai atent la sumele cheltuite și la cele economisite.

Așa cum ne-a învățat și pandemia, sănătatea nu poate fi pusă pe pauză, de aceea e important să venim în sprijinul pacienților noștri și să fim mereu conectați la realitatea curentă.

Pe lângă un serviciu medical de cea mai înaltă calitate, rolul nostru este și de a le pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru control deplin asupra stării lor de sănătate”, declară Andreea Minuță, Director Executiv Divizia Abonamente REGINA MARIA.

„În aplicația REGINA MARIA, abonatul poate vedea pentru el sau pentru conturile asociate – copii sau alți membri de familie, suma totală pe care a economisit-o de la activarea abonamentului, adică valoarea serviciilor medicale de care a beneficiat în trecut si care au fost acoperite de abonamentul său.  De asemenea, în aceeași secțiune, poate fi vizualizat istoricul serviciilor accesate și chiar compara evoluția stării de sănătate, pe baza rezultatelor analizelor efectuate în perioade diferite.

La fel de important este că un pacient REGINA MARIA – fie el abonat sau neabonat, poate accesa serviciile noastre printr-un flux complet digitalizat: de la programarea din aplicație sau de pe laptop, până la consultație în Clinica Virtuală, istoric medical din ultimii aproape 10 ani disponibil online în dosarul medical electronic, până la plata serviciilor”, adaugă Greta Redeleanu, Director de Marketing REGINA MARIA.

Abonamentul REGINA MARIA oferă acces la o rețea de peste 450 de clinici proprii și partenere și 3.000 de medici din toată țara. În plus, pe baza abonamentului medical, abonații pot accesa consultații online în Clinica Virtuală, de oriunde se află – din țară sau străinătate, chiar și în 24 de ore de la realizarea programării.


Citiți articolul original pe revistabiz.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistabiz.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.