Îngrijirea la salon: un obicei sau excepție pentru zilele speciale?doar 2 minute sa citesti articolul

aplicatia mero

Saloanele de beauty, cât și barber shop-urile au devenit adevărate oaze de relaxare ce îmbină armonios momentele de răsfăț cu serviciile de înfrumusețare.

Experiența completă și complexă de îngrijire oferită de profesioniștii de beauty asigură acea stare de bine ce contribuie pozitiv la încrederea în sine. Bărbați sau femei, cu toții ne dorim acel aspect bine îngrijit ce atrage admirația celor din jur, însă acesta nu poate fi obținut, dar mai ales menținut, atunci când vizitele la salon sau la barber shop au loc doar la ocazii speciale. Priceperea specialiștilor de beauty contribuie la obținerea unor efecte de lungă durată, dar rutina de îngrijire, precum și produsele utilizate sunt cele ce asigură acele rezultate remarcabile, menite să reziste în timp.

Fiecare femeie visează să aibă un păr bogat și strălucitor, iar bărbații își doresc cu siguranță ca bărbile lor să fie dese și bine conturate, însă toate acestea necesită o îngrijire corespunzătoare. Spre exemplu, îndepărtarea vârfurilor despicate nu este de ajuns pentru ca părul să fie frumos și sănătos, ci întregul proces trebuie completat cu tratamentele adecvate fiecărui tip de păr. De asemenea, procesul de colorare reprezintă un aspect deosebit de important ce trebuie realizat în cadrul salonului, întrucât produsele utilizate aici sunt mult mai sănătoase pentru firul de păr, iar culorile vor ține pentru un timp mult mai îndelungat. În cazul domnilor, există posibilitatea ca barba să irite tenul, dacă nu este îngrijită în mod corespunzător, astfel în, barber shop-urile le oferă acestora tratamente speciale pentru tipul de ten și barbă ale fiecărui bărbat.

Timpul este o resursă limitată așa că, poate fi destul de solicitant să ai grijă să nu uiții să-ți faci programare la salon sau la barber shop, apoi să te prezinți la timp la programare. MERO, prima aplicație de programări online din România, a fost creată întocmai pentru a oferi soluții pentru aceste inconveniente.

Aplicația MERO a apărut pe piață încă din anul 2017, iar până în prezent a reușit să construiască o frumoasă comunitate formată din peste 3000 de specialiști din domeniul beauty. În plus, în cadrul acesteia poți regăsi cele peste 300.000 de recenzii din partea clienților pentru a te asigura că profesionistul ales este potrivit pentru tine.

Aplicația este foarte ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația, selectezi locația în care te afli și serviciile de care beneficiezi iar MERO îți prezintă toți profesioniștii care se află cel mai aproape de tine. Alegi profesionistul, data și ora preferate și te programezi. Și, pentru a te asigura că ajungi în timp util la programare, vei primi un mesaj pe telefon și o notificare prin intermediul aplicației prin care ți se vor reaminti detaliile programării.

Intră acum pe MERO.ro și programează următorul moment de răsfăț!

Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.