DentalVerse e aplicația cu asistent virtual pentru vizitele la stomatologiedoar 3 minute sa citesti articolul

dentalverse

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu lansează DentalVerse, aplicație mobilă de pe plan local care digitalizează interacțiunea pacientului cu medicul stomatolog. Platforma integrează funcţionalităţi care simplifică și fluidizează procesele și experiența pre și post accesare a serviciilor stomatologice.

De asemenea, aceasta pune accent pe latura consultativă, prin conținutul educațional disponibil imediat, posibilitatea de consult online și asistentul virtual inteligent Catrinel.

Pe termen mediu și lung, DentalVerse va îngloba funcționalități complexe, cu obiectivul de a deveni, prin tehnologiile folosite, o primă platformă de telestomatologie. Partenerii de dezvoltare ai soluției mobile sunt Codestage, Gamify și DRUID.

Disponibilă în Google Play și App Store, versiunea inițială pune la dispoziția pacientului posibilitatea de a-și crea simplu profilul și de a se înregistra, de a programa consultațiile fizice, de a solicita documente pentru consultație online și de a încărca documentele medicale.

De asemenea, acesta va putea găsi informații medicale utile și ghiduri post-tratament, trimite mesaje către medicii specialiști, plăti online și intra în programul de fidelizare, beneficiind de oferte și abonamente personalizate.

Într-o etapă ulterioară de dezvoltare, aplicația va extinde avantajele prin completarea automată a profilului, posibilitatea de a adăuga un membru al familiei în profilul curent, accesul la istoricul medical, crearea planului de tratament pe o perioadă îndelungată, cu generare automată de programări și multe alte servicii.

“Studiile ne arată că 80% dintre noi avem așteptarea ca experiențele să ne fie în primul rând digitale. Realitatea ultimilor ani aduce în prim plan nevoia de completare a actului medical, fizic, cu interacțiunea digitală pentru servicii care simplifică relația pacientului cu medicul stomatolog și încurajează prevenția. Suntem încântați că putem să aducem pentru prima dată în serviciile stomatologice această abordare totală a pacientului. Așa vedem noi inovația în stomatologie – aparatura și tehnicile de ultimă oră să fie completate de o experiență a pacientului și a medicului transformată radical prin tehnologie.”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr.Leahu.

„În ultimii ani, consumatorii s-au obișnuit în așa măsură cu interacțiunile digitale încât acestea au devenit standardul pentru satisfacția și loializarea lor în diferite segmente de activitate, iar asistența medicală nu face excepție. Tocmai de aceea, suntem fericiți că am putut colabora cu rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu pentru implementarea primei platforme bazate pe AI conversațional din domeniul stomatologiei din România, platformă care va răspunde exigențelor pacienților de accesibilitate, viteză și simplitate. Mai mult decât atât, în timp, acest asistent virtual va evolua de la sarcini relativ simple, precum realizarea de programări online, la a susține un întreg ecosistem digital de interacțiune între pacient și clinică, oferind informații în timp real sau facilitând plăți.”, afirmă Liviu Drăgan, CEO DRUID.

Pe termen lung, aplicația va include funcționalități de tipul analizei, prin inteligență artificială, a radiografiilor, portofelului electronic, cu posibilitatea de stocare a fondurilor în aplicație, plată în avans sau monedă virtuală, conversației în limbaj natural cu un asistent AI, identificării automate la vizita fizică etc.


Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.