ProCredit Bank majorează dobânzile la depozitele pe 12 luni în lei și eurodoar 2 minute sa citesti articolul

procredit

ProCredit Bank, bancă digitală orientată către dezvoltare, anunță majorarea dobânzilor la depozitele în lei și euro. Clienții persoane fizice care deschid depozite la termen, pe o perioadă de 1 an, au dobândă de 8,6% pentru depozitele în lei și 2,6% pentru cele în euro.

În prezent, ProCredit Bank se situează în topul băncilor cu cele mai bune dobânzi pentru depozite la termen, pe 12 luni, atât la lei, cât si la euro.

Atât depozitele în lei, cât și cele în euro pot fi deschise online, fără drumuri la bancă. În cei 20 de ani de activitate pe piața locală, ProCredit Bank și-a adaptat operațiunile conform nevoilor clienților, cu accent pe reducerea impactului asupra mediului înconjurător, oferind alternative inteligente operațiunilor tradiționale. ProCredit Bank este prima bancă din țară care a introdus conceptul de sucursale cashless (operațiuni fără numerar la ghișeu), încă din 2016. Astfel, beneficiind de un portofoliu larg de soluții digitale, ProCredit Bank reușește să eficientizeze modul în care clienții lucrează cu banca, păstrând, în același timp, o relație apropiată cu aceștia, prin intermediul consilierilor.

Soluții de economisire și sustenabilitate într-un singur pachet

Clienții care doresc să economisească într-un mod inteligent pot alege depozitele la termen de la ProCredit Bank. Mai mult, în plus față de componenta investițională, aceștia au siguranța că banii lor nu vor fi folosiți în proiecte care contribuie la degradarea mediului înconjurător. În activitatea sa, banca respectă o serie de principii cheie atât în relația cu clienții persoane juridice, cât și cu persoanele fizice. ProCredit Bank încheie parteneriate cu companiile care aduc un impact pozitiv direct sau indirect asupra mediului înconjurător, alături de care contribuie la un viitor sustenabil.

Singura bancă din țară cu acționariat 100% german, ProCredit Bank operează ca bancă verde, care prioritizează doi piloni importanți pentru societate, cel financiar și cel de mediu. Pionier în oferirea de credite verzi și soluții de dezvoltare sustenabilă încă din 2014, portofoliul de credite verzi actual al băncii depășește 22% din totalul creditelor aflate în derulare.

Mai mult, în contextul aniversării celor 20 de ani de activitate, ProCredit Bank a lansat ProGreen Aniversar, un cont curent dedicat persoanelor fizice, care primesc garanția că activitatea lor financiară nu va susține proiecte care au un impact negativ în mediu. ProGreen Aniversar este destinat persoanelor fizice care doresc să susțină dezvoltarea unei economii sustenabile și care înțeleg că banii din conturile lor contribuie indirect la activitatea de finanțare pe care băncile comerciale o desfășoară.


Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.