Podcasturi cu care-ți îmbunătățești garantat productivitateadoar 3 minute sa citesti articolul

podcasturi ca sa fii mai productiv la job

Între timp au apărut noi și noi metode de învățare, care se mulează mult mai bine pe nevoile omului modern și mereu ocupat, iar aceste podcasturi nu-ți vor mânca din timpul și așa limitat, ci te vor ajuta să-l fructifici mai bine.

Eat Sleep Work Repeat

Acesta se numără printre cele mai îndrăgite podcasturi de pe Spotify, cu peste 250.000 de ascultări în fiecare lună. Gazda podcastului Bruce Daisley, un fost vicepreședinte Twitter, a conceput podcastul pentru a îmbunătăți perspectiva ascultătorilor atunci când vine vorba de muncă. Emisiunea prezintă interviuri cu experți în psihologie și lideri din diverse domenii care împărtășesc tehnici pentru a (re)aduce plăcerea în viața profesională. Dacă te confrunți cu diverse probleme legate productivitatea muncii, podcastul Eat Sleep Work Repeat poate fi soluția pentru ele. Totodată, acest podcast te poate ajuta să creezi obiceiuri sănătoase la locul de muncă, astfel încât să te poți bucura mai mult de ceea ce faci. Iar deprinzând sfaturi esențiale de productivitate, îți vei îmbunătăți și încrederea în tine.

The 5 AM Miracle

Podcastul săptămânal al lui Jeff Sanders îți oferă suficiente motive pentru a te transforma într-o persoană matinală. Sanders spune că această abordare este esențială pentru succesul personal ca maratonist și antreprenor. Printre celebritățile și experții care i s-au deschis se numără: Deepak Chopra, Stephanie Gibson și Ted Ryce. Fiecare episod oferă strategii realiste, ușor de pus în practică, pentru atingerea obiectivelor.

How I Built This

Dacă te tentează să iei drumul antreprenoriatului sau pur și simplu îți place să asculți podcasturi ce prezintă povești de succes, atunci „How I Built This” e pentru tine. Podcastul, găzduit de Guy Raz de la Ted Radio Hour, te invită să descoperi poveștile din spatele unora dintre cele mai cunoscute companii din lume. Richard Branson, Stewart Butterfield și James Dyson sunt doar câțiva dintre invitații pe care gazda i-a avut, iar sfaturile oferite de ei sunt neprețuite.

ProdPod

Simți că nu mai ai loc în viața ta nici măcar pentru o lecție de o jumătate de oră? În acest caz, îți recomandăm să te orientezi către podcasturi care te ajută să-ți îmbunătățești productivitatea în 120 de secunde sau chiar mai puțin. Cam atât de scurte sunt fiecare dintre episoadele ce compun ProdPod, canalul lui Ray Sidney-Smith, președintele companiei de consultanță W3 Consulting. Cu toate acestea, o mulțime de informații utile sunt încărcate în fiecare podcast. Cu ajutorul lor vei afla cum să te răsplătești când îți atingi obiectivele, diverse recomandări de cărți pe acest subiect, dar și despre procrastinare. Și nici nu vei pierde timp prețios!

Before Breakfast

Podcastul Laurei Vanderkam propune o abordare mult mai practică asupra creativității. În loc să se concentreze asupra creativității ca pe un concept mai larg, greu de apucat, Vanderkam descompune o strategie de gestionare a timpului, analizând la toate instrumentele pe care le poți folosi pentru a-ți transforma ziua într-un succes.

Gazda creează fiecare episod în jurul programului unui ascultător, oferindu-i sfaturi valoroase pentru a-i ajuta să preia controlul asupra timpului său. Sfaturile de time management se extind chiar și în viața lor personală, deoarece Vanderkam caută modalități de a profita la maximum de timpul liber și – mai mult decât orice – de a se asigura că mai aveți timp și pentru tine la sfârșitul unei zile pline. Cu instrumente practice și sfaturi utile pentru a face mai mult și a vă simți mai puțin ocupat, acesta este un podcast grozav pentru cei care caută metode pentru sporirea productivității.


Ți-a plăcut acest articol despre podcasturi care te ajută să fii mai productiv la job? Citește și:
Cum să câștigi lupta cu timpul
Zile libere în 2022. Află când e următoarea minivacanță!
O analiză a pieței de recrutare și prognoze făcute de Toldi Gábor


Citiți articolul original pe wearehr.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (wearehr.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.