Rubik Hub Community & Demo Day: evenimentul oamenilor care construiesc afaceridoar 3 minute sa citesti articolul

rubikhub

Rubik Hub Community & Demo Day este un eveniment dedicat conectării și reconectării cu oameni care construiesc afaceri în jurul unor idei inovatoare. Peste 200 de participanți sunt așteptați la eveniment, printre care fondatori de startup, investitori, reprezentanți ai universităților și specialiști din diverse domenii, din țară și din străinătate. Mai mult, 30 de startupuri își vor prezenta ideile în fața unui juriu format din specialiști în domeniu și investitori.

Rubik Hub/ ADR Nord-Est pregătește un eveniment pentru comunitatea de startup-uri din România, Rubik Hub Community & Demo Day, joi, 8 decembrie, în Iași, ocazie pentru conectarea și reconectarea cu oameni care construiesc afaceri în jurul unor idei inovatoare.

Rubik Hub a sprijinit, din 2017 până în prezent, prin programele sale, peste 250 de fondatori de startup, iar peste 4000 de oameni au participat la evenimente. Comunitatea numără 150 de mentori, specialiști cu experiență vastă din ecosistemul din România și din afară, care oferă voluntar din timpul și cunoștințele lor.

Evenimentul marchează și încheierea a două programe organizate de Rubik Hub: incubatorul RubikEDU și acceleratorul internațional Alpha USA Startups, dedicat fondatorilor care vor să se lanseze pe piața din SUA și care este organizat în parteneriat cu Global Kinetics din Silicon Valley.

Treizeci de startupuri vor urca pe scenă pentru a-și prezenta soluțiile, iar jurații vor alege 10 dintre acestea pentru a intra în runda finală de prezentări. De asemenea, fondatorii își vor expune soluțiile în zona expozițională (Startup Alley), unde participanții au ocazia de a fi printre primii care le cunosc și testează.

“În ultimele săptămâni am stat de vorbă cu mulți fondatori de startup din Iași, oameni care construiesc afaceri cu consecvență, cu profesionalism și cu încredere, uitându-se mereu și cum pot crea valoare în comunitate prin ceea ce fac. Am vorbit despre provocările lor, despre tendințe pe care le resimt la firul ierbii. Pe 8 decembrie ne vom reîntâlni cu toții aici, la Iași, la Palatul Braunstein, pentru o zi în care idei noi de startup vor fi prezentate pe scenă de tineri din programele noastre de la Rubik Hub, oameni din comunitate vor împărtăși experiența lor în cadrul workshopurilor și, mai ales, vom avea ocazia să ne re-conectăm și să povestim împreună.”, spune Georgiana Vieru, creator de comunități la Rubik Hub.

La Demo Day, participanții vor avea cces și la workshop-uri relevante pentru ecosistemul de startup, susținute de specialiști din Iași, oameni care contribuie activ la dezvoltarea comunității de afaceri din România:

 • Cum ridici prima rundă de investiție – Marius Ursache, Cofondator și CEO Metabeta
 • Ce cred eu foarte tare și nu este adevărat – Andrei Dănilă, owner și CEO Code932, și Adrian Rîndașu, Cofondator și Managing Partner al Grupului EDUROM
 • 9 greșeli de preț pe care le fac startupurile – Emanuel Martonca, Pricing Strategist și Fondator Soft Fight

Invitatul special al serii vine din Bulgaria – Rumen Iliev, partener al fondului de investiții LAUNCHub Ventures.

Întreaga agendă a evenimentului poate fi descoperită pe site-ul Rubik Hub: https://bit.ly/3g7ioYR. Prezentările startupurilor vor fi transmise și online, aici.


Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun review
 • Adauga un comentariu

  Alții au citit și...

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.