Noul Opel Astra a sosit în România. Cât costă versiunea hatchback și cea Sports Tourer?doar 2 minute sa citesti articolul

opel astra sports tourer 8 1

Cea de-a șasea generație Opel Astra a sosit în România și poate fi comandată atât în versiunea hatchback, cât și cea break Sports Tourer. Clienții au la dispoziție și o versiune plug-in hybrid de 180 CP. De asemenea, sunt cinci variante de echipare: Astra, Edition, Elegance, GS Line și Ultimate.

Noul Astra a fost lansat în vara acestui an, în timp ce varianta Sports Tourer și-a făcut debutul în urmă cu doar trei săptămâni.

Opel Astra: prețuri de la 19.500 euro cu TVA

opel astra sports tourer

Gama de motorizări pusă la dispoziția clienților din țara noastră cuprinde versiuni pe benzină, diesel și una plug-in hybrid. Este disponibil un benzinar de 1,2 litri, de 110 CP și 130 CP. Acesta poate fi asociat fie unei transmisii manuale, fie uneia automate cu opt trepte.

Din ofertă mai face parte un diesel de 1,5 litri și 130 CP. Și acesta poate fi comandat cu o cutie manuală sau cu una automată. Singura variantă plug-in hybrid din ofertă este cea formată dintr-un motor pe benzină de 1,6 litri și unul electric. Puterea totală ajunge astfel la 180 de „cai”.

Producătorul din Russelsheim a anunțat că începând de anul viitor în gamă va fi introdusă și o versiune PHEV de 225 CP.

opel astra l 026 1

Modelul entry-level al noului Opel Astra pornește pe piața românească de la 19.500 de euro cu TVA. Acesta vine în echiparea Astra și are motorul pe benzină de 1,2 litri și 110 CP.

Cea mai accesibilă variantă diesel a noului Astra are un preț de catalog de 22.300 de euro cu TVA, în echiparea Edition. Aceeași echipare este și pentru modelul hibrid, care pornește de la 33.080 de euro cu TVA.

Varianta Astra Sports Tourer în varianta de echipare Astra și cu motor de 1.2 litri și 110 „cai” are în România un preț de pornire de 20.340 de euro cu TVA.

Sursa: Opel

opel astra sports tourer 14

Citiți articolul original pe Promotor

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Alții au citit și...

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.