Microsoft a lansat previzualizarea Windows 11, disponibilă pentru downloaddoar 4 minute sa citesti articolul

windows 11

Recent, Microsoft a lansat previzualizarea Windows 11! Această primă previzualizare include majoritatea noilor funcții pe care Microsoft le-a promis pentru Windows 11, inclusiv noul aspect, teme, widget-uri, noile caracteristici snap și File Explorer actualizat. Dar există, de asemenea, unele funcții care nu s-au creat pentru această primă versiune. Suportul pentru aplicațiile Android și noul built-in Teams, de exemplu, vin într-o versiune ulterioară, dar o previzualizare a noului magazin Windows este deja disponibilă și astăzi.

Microsoft a lansat prima versiune de previzualizare a Windows 11 pentru cei din Dev Channel din programul Windows Insider al companiei. Dacă v-ați alăturat programului Insider și îndepliniți noile cerințe de sistem – și oarecum complicate – ale Microsoft pentru noul sistem de operare, ar trebui să vedeți actualizarea. Astfel, nu toată lumea va putea participa la programul Windows 11 Insider, deoarece noul sistem de operare are cerințe de sistem mai stricte decât Windows 10. Dacă PC-ul dumneavoastră nu îndeplinește cerințele hardware minime pentru Windows 11, nu veți putea să vă alăturați canalelor Insider Dev sau Beta. În schimb, vă puteți alătura canalului Release Preview pentru testarea actualizărilor de previzualizare Windows 10.

Cu funcții precum Widgets, un nou meniu de pornire, un accent deosebit pe jocuri, alături de multe altele, există multe lucruri de apreciat din această nouă versiune Windows chiar înainte de a vedea construirea finală.

În orice caz, acum că Windows 11 este disponibil pentru Insiders, mulți sunt curioși să vadă cât de diferit este cel mai nou upgrade și cum să-l descarce. În primul rând, pentru Windows 11 cerințele minime de sistem sunt:

– Procesor: 1 gigahertz (GHz) sau mai rapid cu cel puțin două nuclee pe un procesor compatibil pe 64 de biți sau SoC

– RAM: 4 GB

– Stocare: 64 GB

– Firmware de sistem: UEFI, capabil de încărcare sigură

– TPM: Trusted Platform Module 2.0

– Placă grafică: DirectX 12 sau o versiune ulterioară cu driver WDDM 2.0

– Display: 720p, 8 biți pe canal de culoare, diagonală de cel puțin 9 inci

Conexiune la internet și cont Microsoft: Windows 11 Home necesită o conexiune activă la internet și un cont Microsoft pentru a finaliza configurarea inițială, pentru prima utilizare a sistemului de operare sau când comutați un dispozitiv din Windows 11 Home în modul S.

Înainte de a începe, asigurați-vă că PC-ul dumneavoastră îndeplinește specificațiile minime pentru Windows 11 enumerate mai sus. Dacă da, ar trebui să faceți un back-up computerului înainte de a continua.

Acest lucru asigură că dacă ceva nu merge bine – și actualizarea la o versiune anterioară a unui nou sistem de operare este completă sau riscă să nu fie – fișierele și setările importante pot fi cel puțin restaurate. După ce ați terminat, va trebui să vă înscrieți la Programul Windows Insider, despre care vorbeam mai sus.

Pași de urmat:

 1. Alăturați-vă programului Windows Insider

Pentru a face acest lucru, Pentru a face acest lucru, deschideți aplicația Setări sau Settings și faceți clic pe „Update & Security”, apoi pe „Windows Insider Program”. Poate fi necesar să activați datele de diagnosticare opționale pentru a vedea această opțiune. Pentru aceasta, accesați Settings>Privacy> Diagnostics & feedback și alegeți „Optional Diagnostic Data”. În fereastra „Windows Program Insider”, faceți clic pe „Get started” pentru a vă alătura. Din fereastra care apare, faceți clic pe „Link an account” și alegeți contul dumneavoastră Microsoft și faceți clic pe „Continue”.

 1. Alăturați-vă Dev Channel

În acest moment, versiunea Windows 11 Insider este disponibilă numai pentru utilizatorii care utilizează Dev Channel. Acest lucru este destinat dezvoltatorilor de aplicații și oferă oamenilor acces la versiunile foarte timpurii ale Windows 11. Din nou, asigurați-vă că sunteți dispus să instalați ceea ce este probabil o versiune destul de timpurie, cu diverse probleme incluse.

Dacă doriți ca PC-ul dumneavoastră să funcționeze încă în parametrii, pentru job sau alte nevoie, noi recomandăm a evita Windows 11 pentru moment. Cu toate acestea, dacă doriți cu adevărat să încercați Windows 11, în pagina „Pick your Insider settings” care apare, selectați „Dev Channel”, apoi „Confirm”.

Va apărea o altă fereastră cu o explicație a ceea ce vă puteți aștepta de la această versiune timpurie. Atâta timp cât doriți să continuați, faceți clic pe „Confirm”. Apoi va trebui să reporniți computerul. Asigurați-vă că totul este salvat și faceți clic pe „Restart Now” în fereastra care apare.

 1. Instalați versiunea Windows 11 Insider Preview

După repornire, deschideți aplicația Windows Update. Puteți face acest lucru căutând „Windows Update” în bara de căutare din bara de activități din Windows 10.

De asemenea, îl puteți deschide accesând Settings> Update & Security> Windows Update.

În fereastra care apare, faceți clic pe „Check for updates”. Ar trebui să apară versiunea Windows 11 Insider Preview și o puteți descărca și instala ca și cum ar fi o actualizare obișnuită a Windows 10.

Pașii de mai sus actualizează computerul Windows 10 la Windows 11. Cu toate acestea, dacă doriți să instalați Windows 11 de la zero, puteți descărca Windows 11 Insider Preview ISO.

Asigurați-vă că sunteți înscris la Programul Windows Insider și că vă aflați în Dev Channel (prezentat în pașii 1 și 2) apoi derulați până în partea de jos a paginii. În „Select Edition” alegeți Windows 11. Odată ce ISO este descărcat, va trebui să creați un USB sau DVD bootabil cu acesta.

Nu vă recomandăm să instalați aceste previzualizări pe un computer pe care îl utilizați zilnic, deoarece vor exista erori și funcții neterminate. De fapt, Microsoft are o serie de probleme cunoscute pe care le enumeră și acestea sunt cele importante de care ar trebui să fiți conștienți:

– task bar nu va fi afișată pe mai multe monitoare (va fi remediată într-o versiune viitoare);

– la actualizarea unui dispozitiv cu mai multe conturi de utilizator în Windows 11, Setările nu vor putea fi lansate;

– butonul de instalare Microsoft Store ar putea să nu fie încă funcțional în „unele scenarii limitate”.

Așadar, cu puțină răbdare vă veți putea bucura de Windows 11 la maxim în luna Octombrie, așa cum spun cei de la Microsoft. Sunt o mulțime de schimbări care vă așteaptă!

Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun review
 • Adauga un comentariu

  Alții au citit și...

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.