Hai la Content Marketing PRO – singura conferinta din Romania de content marketing, 100% online, cu workshopuri, paneluri si masterclass-uri sustinute de expertidoar 4 minute sa citesti articolul

Content Marketing PRO parteneri

Suntem bucuroși să anunțăm cea de-a doua ediție a conferinței online Content Marketing PRO, dedicată specialiștilor în digital aflați la orice nivel de pregătire. Se întâmplă pe 15 – 16 martie, online, pe site-ul ContentMarketingPro.ro. Este un efort comun al echipelor Online Mastery și SocialPedia, cu peste 15 ani de experiență în comunicarea online.

Dacă lucrezi în digital sau vrei să începi o carieră în domeniu, este esențial să rămâi conectat cu tot ce se întâmplă în mediul online. Iar în această lume dinamică, algoritmii se schimbă chiar și de la o săptămână la alta.

La Content Marketing PRO, toată informația este 100% practică, putând fi pusă în aplicare imediat pentru business sau brand. Evenimentul se întâmplă pe parcursul a două zile.

Pe 15 februarie, participanții au acces la două paneluri publice + sesiuni de networking cu participare gratuită și două secțiuni (“Comunicare online de la A la Z”, “Raportare și optimizare”) organizate în 6 workshopuri, cu bilet de acces.

Ziua de 16 februarie este dedicată celor două Masterclass-uri de câte 3,5 ore, cu locuri limitate: “Cum faci o campanie de content marketing de la A la Z” – susținut de Corina-Maria Scheianu – Head of Social Media @Digital Star  și “Reels Masterclass” – susținut de  Alexandra Ciucanu – Trainer și specialist în comunicare.

14 speakeri au confirmat prezența în cadrul evenimentului: Corina-Maria Scheianu – Head of Social Media @Digital Star, Raluca Anton – Doctor în psihologie și psihoterapeut, Andrei Roșca – Change Strategist, Mădălina Preda – Chronic Disorganization Specialist®, Time Management & Productivity Specialist și CVOP™️ – Certified Virtual Organizing Professional, Cosmin Cimil – Fondator & Video strategist @ Kreafilm, Alexandra Ciucanu – Trainer și specialist în comunicare, Mihai Mihalcea – Consultant și trainer de comunicare pe Linkedin, Ionuț Țuța – Expert în comunicare pe Instagram, Liviu Taloi – Data Insights Manager @ DWF, Sorin Drăghici – Cofondator @DWF; Călin Biriș – Fondator @Online Mastery, Robert Tatoi – CEO @FollowArt Production, Sabina Cornovac, Fondator SocialPedia, Iulia Stănescu, Co-Organizator SocialPedia.

? Costul unei zile full care include și înregistrările este 299 de lei, până în 15 februarie.

? În plus, poți alege să înscrii gratuit doar la paneluri și sesiunile de networking.

? Costul celor doua Masterclass-uri este de 500 de lei, iar locurile sunt limitate la 60 de persoane pentru fiecare.

Înscrieri și bilete, aici.

Cine poate participa la conferință:

 • Toți specialiștii în digital care vor să-și consolideze cunoștințele în domeniu și să descopere tips & tricks de la speakeri.
 • Agențiile și brandurile care vor să afle care sunt ultimele tendințe în domeniul content marketingului și cum le pot aplica.
 • Social media juniors, aflați la început de drum, care își doresc să evolueze și să își îmbunătățească pregătirea.
 • Creatori de conținut, bloggeri, vloggeri, instagrammeri care își doresc să învețe să folosească și mai bine tool-urile de content marketing, pentru a-și îmbunătăți prezența în mediul online.
 • Studenți care vor să urmeze o carieră în digital și care își doresc să descopere cele mai noi informații, trenduri, trucuri și insight-uri din domeniu.

De ce să vii la conferință?

 • Primești informații 100% practice de la specialiști cu experiență în digital și content marketing. Pot fi puse în aplicare imediat.
 • Ai ocazia să interacționezi cu specialiștii, să adresezi întrebări și să afli tips & tricks.
 • Primești sfaturi practice în fiecare dintre cele 2 secțiuni dedicate.
 • Ai ocazia să îți faci noi conexiuni cu oameni care lucrează în domeniu.
 • Devii parte din comunitățile active de social media și content marketing din România.
 • Poți participa la sesiunile gratuite sau poți achiziționa acele module care te interesează.
 • Ai acces la înregistrări chiar și după conferință, dacă alegi pachetul care îți permite acest lucru.
 • Echipele care organizează evenimentul au experiență de peste 15 ani în social media, digital marketing, content marketing și event planning și îți garantează calitatea informațiilor primite.

Despre paneluri

Cum îți protejezi sănătatea mintală când lucrezi în Content Marketing. Descoperă bune practici pentru a fii performant în profesia ta, fără să-ți pui în pericol sănătatea mintală.

Speakeri: Raluca Anton, Andrei Roșca, Mădălina Preda

Video marketing în 2023. Trenduri, instrumente practice, tips & tricks.

Speakeri: Robert Tatoi, Cosmin Cimil, Alexandra Ciucanu

Despre workshopuri

Comunicare online de la A la Z pentru afaceri. Sesiuni practice despre planificarea și realizarea conținutului pentru promovarea afacerilor.

 • Linkedin pentru business
 • Instagram pentru business
 • TikTok pentru business

Raportare și optimizare. Sesiuni practice orientate spre îmbunătățirea calității comunicării online.

 • Cum faci un raport profesionist de Social Media
 • Cum măsori rezultatele campaniilor folosind Google Analytics
 • Cum folosești inteligența artificială în contetnt writing & SEO

Despre masterclass-uri

Cum faci o campanie de content marketing de la A la Z

Consumatorii sunt din ce în ce mai bombardați cu mesaje de promovare mai mult sau mai puțin evidente sau potrivite nevoilor lor, de aceea este important să știi cum poți livra un conținut de calitate, personalizat și la momentul potrivit către audiența ta. Astfel, timp de câteva ore ne vom concentra atenția asupra campaniilor de content marketing și crearea lor pas cu pas.

Reels masterclass

Învață cum să comunici în mod profesionist folosing conținutul video de tip reels. Descoperă:

 • cum să planifici conținutul;
 • ce instrumente practice de editare și publicare să folosești;
 • cum să descoperi trenduri și să te folosești de acestea pentru a crește vizibilitatea conținutului tău;
 • cum să optimizezi conținutul de tip reels pentru a fi ușor de descoperit.

Parteneri: Banca TransilvaniaEventmix

Parteneri media: Kiss FMIQAdsSocialWebFlawlessSpot MediaContent Marketing RomaniaViața de freelancerEcompediaLumea SEO PPCMihaela LemnaruOlivian BredaBizz ClubLibrăria de design.

Content Marketing PRO este un efort comun al echipelor Online Mastery și SocialPedia, cu peste 15 ani de experiență în comunicarea online.

Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun comentariu
 • Adauga un comentariu

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.