Evenimente de neratat la început de andoar 3 minute sa citesti articolul

evenimente 2023
Image by master1305 on Freepik

Încă de la finalul anului ne pregătim lista de obiective și idei pe care vrem să le punem în aplicare în noul an. Unii se lasă duși de val și construiesc liste cu zeci de bullet-uri, iar alții aleg să lase lucrurile să se întâmple la momentul potrivit. Cum e mai bine? E decizia ta pe ce variantă mergi. Noi însă îți recomandăm să acționezi pas cu pas pentru a bifa cât mai multe dorințe.

Iar pentru că nu e simplu să fii mereu la curent cu tot ce este nou, pentru că ideile bune nu apar peste noapte, ci necesită un efort continuu, e important să nu lipsești de la conferințe, cursuri sau traininguri ce ar putea să-ți genereze idei noi și poate cu un grad sporit de creativitate. Ți-am pregătit lista de evenimente pe care nu ar trebui să le ratezi la începutul acestui an!

16 – 27.01

Curs Inspector Resurse Umane 

UNDE: Online

PREȚ: Pentru înscrierile efectuate după 12 ianuarie, prețul este 1.400 lei.

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Deoarece evenimentul pune accent pe actualizarea legislației muncii și pe prezentarea tuturor aplicațiilor practice, specifice departamentului de HR. Cursul vizează pregătirea celor care doresc să înceapă o carieră în domeniu, prin aprofundarea și deprinderea abilităților necesare pentru aplicarea prevederilor Noului Cod al Muncii, dar și pentru utilizarea platformei REVISAL. Cursul le este, de asemenea util, și celor care lucrează deja în departamentul de resurse umane și-și propun să se perfecționeze. La finalul cursului, vei primi toate tipizatele necesare activității zilnice a Inspectorului de Resurse Umane.


30.01 – 3.02

Maratonul de Legislație

UNDE: ONLINE

PREȚ: 100 euro+TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să te pui la curent cu toate modificările legislative, să ceri opinii din partea unor specialiști în domeniu sau să înveți cum să dezvolți cele mai bune practici de implementare ale ultimelor modificări legislative. Anul 2022 a fost anul schimbărilor constante, unde fiecare lună a adus noi modificări în legislația muncii, a impus norme sau ordonanțe de urgență care au pus în dificultate mulți specialiști în Resurse Umane. Astfel, participarea la eveniment te va ajuta să-ți răspunzi la toate întrebările și preocupările legislative ce vizează subiecte de interes pentru specialiștii în HR.


9 – 10.02

Conferința de fiscalitate TaxEU Forum

UNDE: București

PREȚ: 225 euro+TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că evenimentul va reuni specialiști din cele mai importante companii de consultanță fiscală și îți va oferi soluții pentru provocările legislative și fiscale ale lui 2023, aducând în prim plan modificările legislative și efectele acestora asupra mediului fiscal din România. Printre subiectele ce vor fi dezbătute se numără: modificări importante aduse la prevederile Codului Fiscal, prevederi aplicabile asupra TVA începând cu 2023, noua directivă privind stabilirea salariilor minime în UE, reguli și responsabilități privind efectuarea inspecțiilor fiscale de către instituțiile specializate, dar și noutățile privind RO-eFactura.


3.03

Creativity Conference BIG IDEA 

UNDE: București

PREȚ: Gratuit

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că evenimentul dedicat creativității și inovației în comunicarea și strategia de brand este despre tot ce este nou în marketing și publicitate. Timp de o zi, unii dintre cei mai cunoscuți creativi români și manageri de brand-uri apreciate se vor reuni pentru a împărtăși idei inedite, experiențe relevante și tactici care dau rezultate în cazurile lor. Desfășurat într-un format hibrid, evenimentul reprezintă prilejul ideal pentru networking la începutul primăverii și un schimb de idei cu profesioniștii din industrie.


Ți-a plăcut articolul despre evenimente de neratat la început de an? Citește și:

1. Cele mai importante tendințe pentru anul viitor
2. Review & Trends 2023. Descoperă tendințele de pe piața muncii!
3. Cum încurajezi creativitatea în echipă


Citiți articolul original pe wearehr.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (wearehr.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Alții au citit și...

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.