Launch Deep Tech, 13 decembrie: evenimentul care arată inovația locală în techdoar 2 minute sa citesti articolul

launch de4ep tech

Launch Deep Tech – întâlnire organizată de Launch – comunitatea fondatorilor de startups – va avea loc pe 13 decembrie, la Apollo111 Teatrul, în intervalul 14:00 – 17:30. Evenimentul aduce în prim plan unele dintre cele mai importante proiecte locale de inovație în domeniul tehnologiei.

Printre invitați se află fondatori de startup-uri, jurnaliști, reprezentanți din companii care susțin inovația, dar și reprezentanți guvernamentali. Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu oameni din companii precum Google, BCR, fondatori de startup-uri deep tech precum Soleadify, Adore Me, Footprints, OxidOS.

Agenda zilei este structurată în paneluri și prezentări de produse, momentele fiind moderate de jurnaliști precum Marian Hurducaș (Radio Guerilla & Upgrade 100), Vlad Andriescu (start-up.ro) sau Elena Vrabie (The Recursive). Participanții vor avea ocazia să pună întrebări invitaților în sesiunile dedicate în acest sens, precum și în cadrul momentelor rezervate pentru socializare.

Invitații Launch Deep Tech:

 • Daniel Rizea – Google
 • Liviu Gherghescu – BCR
 • Daniel Rosner – OxidOS
 • Florin Tufan – Soleadify
 • Bizovi Mihai, Bogdan Lucaciu – Adore Me
 • Horatiu Stan – Footprints
 • Elena Vrabie – The Recursive
 • Vlad Andriescu – start-up.ro
 • Marian Hurducaș – Radio Guerilla & Upgrade 100
 • Diana Mereu – Gazdă eveniment

Pe lângă discuțiile și panelurile pregătite cu invitații evenimentului, participanții vor primi un mesaj oficial din partea Ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja.

Evenimentul Launch Deep Tech va mapa scena de inovație, provocările fondatorilor de startup-uri deep tech, lecțiile deprinse de aceștia și perspective ale ecosistemului local și cum se dezvoltă societatea din România (și nu numai) cu ajutorul acestor proiecte.

Accesul se face doar pe bază de înscriere, în limita locurilor disponibile și este destinat celor care fac parte din ecosistemul deep tech.

Un eveniment marca Launch – comunitatea fondatorilor de startups – inițiativă a How to Web, Google For Startups și InnovX-BCR – cu scopul de a crește șansele de reușită ale fondatorilor din România.


Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun review
 • Adauga un comentariu

  Alții au citit și...

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.