Epson lansează noua sa gamă de imprimante de businessdoar 3 minute sa citesti articolul

noile epson

Epson a lansat noua serie de produse WorkForce Enterprise AM de 40–60 ppm, care valorifică tehnologia cu jet de cerneală Heat-Free Piezo și completează portofoliul anterior de produse business A3.

Noile produse aduc tehnologia liniară de imprimare statică pe piața de viteză medie și, de asemenea, vor simplifica procesul de vânzare pentru partenerii de distribuție ai Epson, asigurându-se că utilizatorii finali se vor bucura de cele mai adecvate produse și continuând să acorde prioritate obiectivelor de sustenabilitate.

În comparație cu imprimantele laser, tehnologia cu jet de cerneală poate reduce consumul de energie și, datorită dimensiunilor compacte și a designului ușor, aceste produse contribuie la reducerea resurselor utilizate în timpul producției și transportului. De asemenea, dimensiunile reduse permit integrarea facilă în birouri și economisirea spațiului. Iar cartușele de cerneală de mare capacitate reduc volumul de materiale utilizate la expedierea, depozitarea și gestionarea consumabilelor la sfârșitul ciclului de viață.

Aceste produse reprezintă o schimbare semnificativă a strategiei de imprimare a companiei Epson și sprijină angajamentul acesteia față de sustenabilitate. Lansarea coincide cu decizia companiei de a se dedica deplin imprimării cu jet de cerneală și de a-și înceta vânzarea și distribuția globală de imprimante laser până în 2026.

Acest lucru are loc la un an după ce Epson și-a anunțat investiția de 100 de miliarde de yeni în inovații sustenabile și este o consecință a capacității limitate a tehnologiei laser de a face progrese semnificative pentru a îmbunătăți sustenabilitatea, din cauza căldurii necesare în timpul procesului de imprimare și, prin urmare, a consumului ridicat de energie.

În plus, datorită numărului mai mic de consumabile și de piese mobile care trebuie înlocuite pe întreaga durată de viață a echipamentelor, în comparație cu cele laser, sunt reduse în mod substanțial și necesitățile de service și de întreținere ale imprimantelor cu jet de cerneală Epson, ceea ce duce la timpi de întrerupere mai scurți, îmbunătățindu-se astfel productivitatea și satisfacția utilizatorilor finali.

Gareth Jay, Epson Europe, declară: „Noua serie WorkForce Enterprise AM completează gama noastră de imprimante business cu jet de cerneală, de la unitățile pentru grupuri de lucru mici până la echipamentele de mare viteză pentru departamente, ceea ce înseamnă că avem întotdeauna produsul potrivit, indiferent de sectorul afacerii sau de cererea de imprimare.

Cu o gamă completă de soluții de asistență oferite de serviciile de imprimare gestionată, precum și de cele de service de la distanță și pentru fluxul de lucru, aceste produse permit un sistem de imprimare sustenabil, fiabil, de înaltă calitate și cu întreținere minimă.”

Mai multe despre noua gamă

 • Cele mai compacte dimensiuni din clasă și greutate redusă în mod semnificativ
 • Alimentarea hârtiei în formă de C reduce riscul blocajelor de hârtie și îmbunătățește fiabilitatea
 • Panou de interfață mai inteligent și mai intuitiv, de 10,1″, cu setări de imprimare ecologică
 • Utilizare simplă și facilă, cu detectare automată a dimensiunii hârtiei și tăvi pentru hârtie cu închidere lentă
 • Cartușe de cerneală compacte, de mare capacitate, cu instalare ușoară
 • Gestionarea volumelor mari de hârtie, de până la 5150 de coli
 • Timpi de întrerupere reduși datorită designului conceput pentru acces facil la componentele interne și a proceselor rapide și eficiente de întreținere de rutină
 • Capacitate de scanare de 60 ppm/120 ipm, opțional OCR încorporat
 • Finisor interior compact, pentru economie de spațiu, destinat stivuirii și capsării documentelor. Disponibil și cu perforator optional
 • Finisor exterior care oferă capsare, perforare, imprimare de plicuri, brosurare, pliere centrală și pliere în trei

Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun review
 • Adauga un comentariu

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.