Elon Musk – prima mașină Tesla capabilă să funcționeze în mod complet autonom va fi gata până la Crăciundoar 1 minute sa citesti articolul

sat tesla

Elon Musk promite că prima mașină Tesla care poate fi condusă în mod complet autonom va putea fi cumpărată înainte de finalul acestui an, părând să ignore promisiunea cum că toate mașinile Tesla vândute până acum cu această dotare la stadiul Beta vor putea fi actualizate prin software la versiunea oficială a tehnologiei.

Lansată în anul 2017, Tesla Model 3 a trecut deja prin multiple revizii hardware și software, ridicând îndoieli cu privire la capabilitățile mașinilor din seriile timpurii de a atinge în mod integral capabilități de condus autonom. Iar situația ar putea fi și mai rea pentru serii Tesla lansate și mai demult, precum model S.

Schimbând retorica, Elon Musk nu mai vorbește despre perfecționarea prin actualizări de firmware a dotării pe care actualii posesorii de autoturisme au plătit mii de dolari, ci doar promite că Tesla va începe să vândă mașini capabile să funcționeze în mod complet autonom, până la finalul acestui an. Desigur, totul ar putea fi o simplă neînțelegere, rezultată din exprimarea poate incompletă… [continuare]


Accesați articolul integral pe go4it.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (go4it.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.