Android 13 și realme UI 4.0 ajung oficial pe telefoanele realmedoar 3 minute sa citesti articolul

realme

realme anunță noua interfață UI 4.0 în cadrul lansării globale a seriei realme 10 Pro. Va fi disponibilă pentru seria realme 10 Pro din data de 8 decembrie si pe modelele realme 10 din luna martie 2023 în Europa.

Fiind unul dintre primele sisteme de operare bazate pe Android 13, realme UI 4.0 încorporează o serie de caracteristici cheie ale Android 13, îmbunătățind în același timp patru segmente cheie: design, interacțiune, fluiditate și securitate.

Având în vedere numărul copleșitor de aplicații cu care utilizatorii interacționează zilnic, a fost creat un set mai intuitiv de pictograme de aplicații pentru ca utilizatorii să înțeleagă ce reprezintă acestea la prima vedere. Noua interfață realme UI 4.0 adoptă o dispunere în formă de card, grupând diferite segmente de informații, precum și noul centru de control în aceste „carduri”. În plus, utilizatorii pot optimiza centrul de control în stil card pentru a obține rapid informații cheie.

Interacțiunea inteligentă facilitează operațiunile zilnice ale utilizatorilor și face ca experiența telefonului lor să fie mai personală. realme UI 4.0 a prezentat câteva caracteristici interesante pentru AOD, cum ar fi AOD pentru muzică. De exemplu, atunci când ascultați melodiile preferate pe Spotify, puteți vedea playerul muzical chiar și fără să deblocați telefonul. De asemenea, vă recomandă 4 liste de redare care v-ar putea plăcea în funcție de algoritm. Dacă atingeți de două ori AOD, playerul muzical se transformă automat într-un panou interactiv în care puteți reda, pune pauză sau schimba melodia.

realme UI 4.0 utilizează în mod Bitmoji, care include animații emoji AOD diverse și mai personalizate, și poate prezenta comportamentul și statutul specific al utilizatorului estimat în lumea reală într-un mod AOD pentru a aduce mai multă distracție.

Funcțiile de bază ale sistemului au fost mult îmbunătățite în realme UI 4.0. Noul Dynamic Computing Engine stimulează performanța generală și reduce consumul de energie al sistemului, oferind utilizatorilor o experiență de lungă durată și fără probleme. Ca urmare, performanța generală a fost îmbunătățită cu 10%, în timp ce durata de viață a bateriei în timpul jocurilor a crescut cu 4,7%.

În afară de performanță, realme a făcut optimizări și în ceea ce privește animațiile, cu cel mai recent Quantum Animation Engine 4.0, care a fost îmbunătățit pentru a oferi o experiență mai intuitivă atunci când parcurgeți sau comutați între aplicații folosind dispozitivele realme. În plus, funcția smart home oferă operațiuni bine adaptate. Prin aceasta, utilizatorii pot obține acces dintr-un singur pas la aplicațiile din folderele mari direct pe ecranul de pornire.

Cu toate acestea, există îngrijorări cu privire la siguranța documentelor confidențiale și a fotografiilor. realme UI 4.0 vine cu un instrument de confidențialitate nou numit Private Safe bazat pe criptarea Advanced Encryption Standard (AES), care oferă o gamă completă de servicii de protecție a confidențialității.

În plus, realme UI 4.0 a dezvoltat o nouă funcție numită „Auto Pixelate”. Utilizatorii au posibilitatea de a-și autopixeliza informațiile personale pe capturile de ecran realizate din unele aplicații de mesagerie utilizate frecvent, inclusiv Whatsapp și Messenger, cu un simplu clic, lăsând în urmă toate grijile legate de dezvăluirea informațiilor personale.

realme a inițiat actualizările Android 13 începând cu luna noiembrie cu o gamă largă de smartphone-uri de la modele flagship până la entry-level, inclusiv seria GT, Narzo sau seriile bazate pe numere. În același timp, realme lucrează pentru a aduce actualizări Android 13 la tot mai multe smartphone-uri în viitorul apropiat.


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.