Volkswagen a dezvăluit sedanul coupe Lamando L, care este, de fapt, un Arteon mai micdoar 2 minute sa citesti articolul

Volkswagen Lamando 14

Producătorul german de automobile Volkswagen a publicat informațiile și fotografiile oficiale referitoare la noul Lamando L. Modelul este destinat exclusiv pieței din China, acolo unde aceste vehicule sunt încă foarte populare.

Indiferent de unghiul din care îl privești, noul Lamando L seamănă foarte mult cu Arteon. Nici nu este de mirare atâta vreme cât cele două modele împart aceeași arhitectura MQB. Diferența o face gabaritul, noul sedan fiind mai mic.

Interiorul lui Volkswagen Lamando L este digitalizat

Volkswagen Lamando 3

Noul Volkswagen Lamando L este un sedan coupe cu patru uși fără rame la geam. Măsoară 4.784 mm în lungime, cu 186 mm mai puțin decât actuala generație. De aici provine și „L”-ul din denumirea noului model. Comparativ cu Arteon, Lamando L este mai scurt cu 78 mm.

Din punct de vedere estetic, sedanul are o parte frontală similară cu cea de pe „electricul” ID.4. Farurile redesenate sunt conectate acum printr-o bandă LED care se aprinde întocmai ca la modelele din gama ID a. În centru tronează sigla Volkswagen, care este și ea iluminată.

Grila de mari dimensiuni este cadrată de două prize de aer verticale. La spate, stopurile au primit o nouă semnătură, în stilul celor de pe ID.4. Pachetul exterior este întregit de un set de jante de 18 inch, care sunt oferite opțional.

Inspirația ID continuă și la interior. Aici regăsim un instrumentar de bord complet digital de 10 inch și un ecran tactil pentru sistemul de infotainment de 12 inch. Sub unitatea multimedia se mai află un panou de comandă de tip touch ca la Golf și gurile de ventilație cu comenzile aferente instalației de climatizare.

Volkswagen Lamando 2

De asemenea, comenzile poziționate pe tunelul central seamănă cu cele de pe Golf, cu un mini-selector în centru pe post de schimbător de viteze.

Sub capota lui Lamando L se află vechiul motor turbo 1.4 TSI cu 150 CP, un plus de 20 de „cai” comparativ cu precedenta generație.  Puterea este transmisă doar către puntea față prin intermediul unei cutii de viteze automată DSG cu șapte trepte.

În ofertă nu există și versiuni cu tracțiune integrală. În aceste condiții, Lamando L poate sprinta de la 0 la 100 km/h în 8,5 secunde.

Vânzările urmează să debuteze în următoarele luni, dar prețurile nu au fost încă anunțate. Cert este că Lamando L va fi mai ieftin decât Arteon, care în China costă 249.900 yuani, echivalentul a circa 34.500 de euro.

Sursa: CarBuzz

Volkswagen Lamando 13

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.