SanoPass lansează platforma de telemedicină medicU, disponibilă în premieră în pachetele de beneficii extrasalariale Edenreddoar 4 minute sa citesti articolul

Foto Alexandru Breazu SanoPass

SanoPass, platforma românească de sănătate, și Edenred România, liderul pieței de beneficii extrasariale, au lansat un parteneriat prin care oferă companiilor din România primul pachet de beneficii extrasalariale cu acces la platforma de telemedicină medicU. Serviciile de telemedicină medicU by SanoPass sunt disponibile pentru clienții Edenred pe medicu.ro și includ triaj medical bazat pe inteligență artificială, precum și consultații medicale prin telefon, video sau chat. Companiile care optează pentru produsele Edenred pot oferi gratuit angajaților lor serviciul de Telemedicină, ori de câte ori au nevoie.

SanoPass a dezvoltat platforma de telemedicină utilizând tehnologia Easy Medical, o companie IT românească cu peste 10 ani de experiență în dezvoltarea de soluții software pentru clinici și laboratoare medicale.

Platforma medicU by SanoPass utilizează pentru fișa de anamneză cel mai avansat symptom checker din România, evaluând simptomele cu o precizie de 93%. Acesta integrează o bază de date complexă cu peste 2.250 de concepte medicale, reducând astfel considerabil timpul de așteptare al pacienților.

Astfel, accesând platforma medicU, pacienții pot obține recomandări, trimiteri sau rețete medicale in cel mai scurt timp.

“Perioada pandemiei ne-a arătat atât nouă, personalului medical, cât și pacienților, că telemedicina este esențială în relația dintre noi. Aceasta salvează timp și, de asemenea, bani. Platforma noastră de telemedicină utilizează cele mai avansate tehnologii pentru a aduce îngrijirile medicale la fel de aproape și de ușor de accesat ca și alte lucruri majore din viața de zi cu zi – fie că vorbim de servicii financiare, de informație sau de entertainment”, a declarat Alexandru Breazu, Director Medical medicU by SanoPass.

În prezent, accesul simplu și rapid la consultații medicale prin telefon, video sau chat a devenit esențial. Disponibilitatea consultațiilor medicale pentru toți deținătorii de soluții Edenred înseamnă extinderea pachetelor de beneficii, dar și preocuparea constantă pentru a oferi clienților noștri și angajaților lor cele mai bune servicii, adaptate nevoilor în continuă schimbare. Mă bucur că punem bazele unui nou proiect de lungă durată cu cei de la SanoPass, menit să concretizeze misiunea noastră comună – angajați fericiți și sănătoși. Este al doilea astfel de proiect, după ce anul trecut am lansat in premieră pentru piața din România o nouă secțiune pentru angajați in platforma Benefit: Wellbeing by SanoPass, ce include 5 categorii de beneficii pe care aceștia le pot alege: Fitness, Medical, Mental Health, Telemedicină și Nutriţie.” –  a spus Ștefan Toderiță, Strategy & Development Director, Edenred România.

SanoPass este o platformă românească de med-tech care unifică și digitalizează accesul la sănătate și fitness. Platforma colaborează cu peste 1.000 de clinici private de proximitate și din rețele mari, dar și cu peste 150 de săli de fitness. SanoPass asigură accesul la peste 11.000 de medici, garantând programări cu acoperire națională în maximum 48 de ore. Prin intermediul rețelei sale naționale de parteneri, SanoPass asigură servicii medicale și de fitness pentru 50.000 de abonați și 30.000 de utilizatori activi.

Edenred România oferă soluții inovatoare pentru motivarea și recompensarea angajaților, precum și pentru optimizarea costurilor salariale. Soluțiile Edenred includ atât pachete ce combină instrumente clasice, precum beneficiile fixe (de exemplu, cardurile de tichete de masă, cardurile cadou, cardurile culturale sau cardurile de vacanţă), cât și beneficii flexibile prin platforma online Benefit, disponibilă şi în versiunea de aplicaţie mobilă, prima de acest fel pe piața din România. În România, Edenred are  în prezent peste 33.000 de companii-client și peste 1,5 milioane de angajați care folosesc soluțiile de beneficii fixe și flexibile pe care le oferă.

Toți beneficiarii Edenred pot accesa începând de astăzi platforma medicU și pot face o programare pentru o consultație 1 la 1 cu medicul de care au nevoie, prin cea mai la îndemână metodă pentru aceștia – telefon, chat sau video.

***

Despre SanoPass

Aplicația SanoPass are peste 50.000 utilizatori și oferă acces la o rețea națională de 1000 de clinici partenere și 150 de săli de fitness. Abonamentele SanoPass conțin servicii de medicina muncii, consultații, investigații, analize medicale, stomatologie, nutriție, psihologie, fizioterapie, imagistică avansată, dar și fitness și aerobic. Pe lângă acestea, platforma oferă acces la asigurători și Telemedicină non-stop.

Rețeaua medicală SanoPass include centre medicale precum: Sanador, Emerald, Clinica Sante, Synevo, Affidea – Hiperdia, Arcadia, Medstar, Spitalul Pelican etc., în timp ce rețeaua de săli de fitness partenere include:  StayFit, 700 FIT, Sweat, Neby Fitness, Fit9 by Alma, Bodybible, Endorfine etc.

www.medicu.ro

www.sanopass.ro

Despre Edenred

Edenred este lider de piaţă ca platformă de servicii şi plăţi şi este partenerul de zi cu zi al întregului ecosistem al pieţei muncii, conectând peste 50 de milioane de angajaţi şi 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a peste 900.000 de clienţi corporativi în 46 de ţări.

Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), vacanta, flote auto şi mobilitate (soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale). Edenred sprijina de asemenea fenomenul cultural prin cardurile culturale.

În concordanţă cu misiunea grupului, „Enrich connections. For good.”, aceste soluții sporesc bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor. Îmbunătățesc atractivitatea și eficiența companiilor și animă piața muncii și economia locală. De asemenea, favorizează accesul la o alimentație mai sănătoasă, produse mai sustenabile și soluții de soft mobility.

Cei 10.000 de angajaţi Edenred sunt conduşi de misiunea comună de a transforma piaţa muncii într-un ecosistem interconectat, mai sigur, mai eficient şi mai prietenos zi de zi.

În 2021, datorită activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de aproape 30 de miliarde de euro, efectuat, în principal, prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris şi este inclusă în următorii indicatori: CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good şi MSCI Europe.

Logo-urile şi alte denumiri comerciale menționate şi prezentate în acest comunicat de presă sunt mărci înregistrate ale Edenred SE, ale subsidiarelor sale sau ale unor terțe părți. Acestea nu pot fi utilizate în scopuri comerciale fără acordul prealabil scris al proprietarilor lor.

https://www.edenred.ro/

 

Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.