SanoPass acordă beneficii de sănătate și cashback instant pentru deținătorii de carduri Visa din Româniadoar 2 minute sa citesti articolul

sanopass si visa

Consumatorii care dețin un card Visa emis în România și îl înrolează în aplicația SanoPass vor primi instant 10% cashback, prin intermediul serviciului Visa Direct, pentru toate tranzacțiile efectuate prin platformă până la 30 aprilie 2023. De asemenea, deținătorii de carduri Visa vor putea beneficia gratuit de servicii de fitness în rețeaua SanoPass de săli partenere, precum și de consultații și investigații gratuite prin telemedicină, timp de o lună de la adăugarea cardului în aplicație.

SanoPass este o platformă de med-tech care unifică și digitalizează accesul la sănătate si sport, în peste 1.000 de clinici private, atât de proximitate, cât și din rețele mari, și peste 150 de săli de fitness. SanoPass asigură accesul la peste 11.000 de medici, garantând programări cu acoperire națională în maximum 48 de ore. Prin intermediul rețelei sale naționale de parteneri, SanoPass asigură servicii medicale si de fitness pentru 50.000 de abonați și 30.000 de utilizatori activi.

În următoarele 6 săptămâni, utilizatorii platformei, dar și toți ceilalți pacienți sau clienți ai partenerilor SanoPass, vor regăsi în recepții QR-urile SanoPass într-un format nou, personalizate cu informații legate de această campanie. Ne adresăm tuturor celor care intră într-o clinică sau sală de fitness parteneră și care dețin un card Visa, oferindu-le o alternativă de plată prin aplicație, mai simplă și mai eficientă decât plățile în numerar. De asemenea, introducem o noutate în ceea ce privește oferirea cashback-ului, acesta fiind acordat instant prin intermediul serviciului Visa Direct”, a declarat Filip-Andrei Bulau, Medical & Fitness Network Director Romania & Moldova at SanoPass. “Ne dorim să democratizăm prin digitalizare accesul la sănătate și la o viață activă, iar platforma SanoPass aduce acum mai aproape acest deziderat pentru milioane de deținători de carduri Visa din România”.

Prin parteneriatul cu SanoPass, extindem aria de beneficii disponibile pe cardul Visa într-o zonă extrem de importantă în contextul actual, și anume serviciile medicale, printr-un mecanism transparent, simplu și instant de recompensare a clienților, prin intermediul platformei Visa Direct. Suntem convinși că noul beneficiu va fi primit cu entuziasm de clienți, care sunt tot mai atenți nu doar la modul în care plătesc, ci și la modul în care sunt recompensați”, a declarat Elena Ungureanu, Visa Country Manager, Romania.
Rețeaua SanoPass include centre medicale precum Sanador, Emerald, Clinica Sante, Synevo, Affidea – Hiperdia, Arcadia, Medstar, Spitalul Pelican și altele, iar sălile de fitness partenere includ StayFit, 700 FIT, Sweat, Neby Fitness, Fit9 by Alma, Bodybible, Endorfine etc.


Despre SanoPass
Aplicația SanoPass are peste 50.000 utilizatori și oferă acces la o rețea națională de 1000 de clinici partenere și 150 de săli de fitness. Abonamentele SanoPass conțin servicii de medicina muncii, consultații, investigații, analize medicale, stomatologie, nutriție, psihologie, fizioterapie, imagistică avansată, dar și fitness și aerobic. Pe lângă acestea, platforma oferă acces la asigurători și Telemedicină non-stop.
www.sanopass.ro

Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.