Parteneriat între easySales și Filbo: antreprenorii pot obține finanțare de până la 115.000 de leidoar 2 minute sa citesti articolul

parteneriat easysales filbo

easySales, platforma ce oferă o soluție de listare automată pe marketplace-uri, procesare centralizată a comenzilor și actualizarea stocului în timp real, integrează direct în interfața digitală o soluție de finanțare a afacerilor cu sume de până la 115.000 lei, asigurată de partenerul său Filbo.
Filbo este o platformă fintech, de microfinanțare 100% digitală pentru micro-intreprinderi și antreprenori individuali, lansată în anul 2020 de către OMRO, o instituție financiară nebancară prezentă pe piață încă din anul 1994, parte din membrii fondatori ai European Microfinance Network, Microfinance Center și Asociația de Microfinantare România.

„Începând cu 2020, platforma Filbo a interacționat cu peste 13.000 de afaceri atât în mod direct, cât și indirect, prin intermediul partenerilor noștri alături de care am lansat soluții de tip Embedded Finance, inclusiv BuyNowPayLater”, a declarat Emil Minciu, Director Vânzări și Parteneriate în cadrul Filbo.

Platforma easySales integrează, în prezent, unele dintre cele mai mari marketplace-uri din România și regiune, serviciile de curierat soluția de optimizare logistică Innoship și softuri de facturare, platforme de eCommerce internaționale și locale. Pentru a ajunge la noi clienți, marile marketplace-uri globale precum eBay USA și eBay Polonia sunt accesibile oricărui client, direct integrate în serviciul easySales, fără nicio nevoie de abilități tehnice sau cunoștințe de programare.

Soluția easySales este prezentă în Bulgaria și deja lansată în Ungaria, iar anul acesta își va continua extinderea și pe alte piețe externe

Astfel, clienții easySales au acces la livrări globale pe piețe majore, cu accent pe livrările a doua zi în Ungaria, Bulgaria și Polonia, dar și în toata Europa.

Experiența 100% digitală a Filbo, de la selectarea produsului, încărcarea a doar două documente, indentificarea online, aprobarea de principiu în doar câteva ore, precum și semnarea electronică a contractului, vine ca o completare a soluțiilor oferite în platforma easySales.

Soluția de finanțare oferită de Filbo prin intermediul easySales nu necesită garanții mobiliare sau imobiliare ori furnizarea de bilete de ordin din partea antreprenorilor, întrucât compania beneficiază de programul de garanții europene EaSI, oferit de către Fondul European de Investiții.

Până în prezent, peste 13.000 de antreprenori au luat o finanțare pentru afacerea lor prin intermediul Filbo, în valoare totală de peste 82 de milioane de euro.

Funcționalitățile principale ale easysales sunt: ​​listarea rapidă a produselor pe multiple canale de vânzare, gestionarea centralizată a comenzilor din multiple canale, sincronizarea stocurilor în timp real, traduceri automate pentru listări cross-border, analiza dinamică a prețurilor și a vânzărilor.

Soluția easySales, a fost selectată în luna mai 2022, ca finalistă în programul EBRD Star Venture dedicat dezvoltării accelerate și extinderii start-up-urilor cu potențial din Europa, ce pot să consolideze ecosistemul de eCommerce cu soluții de automatizare.


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.