SaaStock: Cea mai importantă conferință de SaaS vine la București pe 1 noiembriedoar 2 minute sa citesti articolul

saas stock

SaaStock, cea mai mare conferință de SaaS din Europa organizează în București un eveniment satelit pe 1 noiembrie la biroul Zitec.

SaaStock a început în 2015 la Londra. De la un meetup local, conferința a devenit un reper internațional care adună peste 6.000 de participanți.

SaaStock funcționează și cu așa-numite capitole locale care sunt organizate independent de experți locali. SaaStock este organizat la nivel local de Tekpon și va aduce ca speakeri pe Alexander Theuma, fondatorul SaaStock și Michael Kamleitner, fondatorul Walls.io și Swat.io.

Evenimentul de la București este dedicat tuturor profesioniștilor din tehnologie care dezvoltă produse Software as a Service și care vor să descopere noi strategii prin care să ajungă la clienți și noi metode prin care le pot dezvolta mai rapid.

Conferința are loc pe 1 noiembrie de la ora 18.00 la birourile Zitec / Mirro, Splaiul Unirii 165, la Etajul 6. Biletele pornesc de la 15 euro în format Early Bird și 20 de euro prețul general după perioada de Early Bird.

„Colaborarea noastră cu SaaStock nu este doar o onoare, ci și o confirmare a potențialului imens pe care îl are România în domeniul tehnologic. Prin aducerea unor nume grele din industrie, precum fondatorul SaaStock, Alex Theuma, ne propunem să deschidem uși și să creăm oportunități inedite pentru antreprenorii locali. Este momentul ca piața globală să descopere talentele și inovațiile românești.”, a spus Alexandru Stan, Tekpon


Te poți înscrie aici pentru a participa la conferință.


Tekpon este un marketplace de software care ajută companiile să găsească soluţiile software potrivite nevoilor lor. Alexandru Stan este membru SaaStock Founder Membership, comunitate pentru fondatori care scaleaza la $10M ARR.

„Suntem fericiți să fim gazdele unui eveniment de asemenea calibru, un eveniment care va pune Bucureștiul pe harta globală a industriei SaaS. Împreună cu SaaStock, ne propunem să oferim antreprenorilor români instrumentele și cunoștințele de care au nevoie pentru a excela pe scena internațională. Este mai mult decât un eveniment, este începutul unei noi ere pentru industria de software din România.”, a explicat și Cristian Dina, Tekpon


Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat care aduna tot ce e mai bun din media de business din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.