Imaginează-ți un șemineu aspectuos și călduros direct în apartamentul tău de la blocdoar 3 minute sa citesti articolul

semineu de apartament

Imaginea idilică a unui șemineu care te așteaptă acasă după o zi grea la birou este unică. Și pentru că nu toată lumea își permite asa ceva, fie din motive financiare, fie din motive care nu permit montajul dispozitivelor cu combustibil fosil și coș de fum în zonele rezidențiale, meșterii sibieni de la PEFOC ne propun o soluție care să rezolve aceste probleme. Acum chiar și dacă locuiești la bloc, vei putea experimenta alături de familie sau persoana iubită, momentele magice ale unui șemineu aspectuos la costuri minime.

Universul șemineelor decorative se împarte pe mai multe categorii. Avem astfel: șemineul electric, dispozitiv conectat la rețeaua electrică asemenea unui obiect casnic normal; biosemineu ce funcționează cu un tip special de combustibil numit bioetanol și șemineul pe gaz mobil, ce poate fi folosit atât la interior, cât și la exterior, în grădină, acasă sau pe terasa unui restaurant.

Șemineele bio, funcționează pe bază de bioetanol, nu au nevoie de prezența unui coș de fum ca la un șemineu clasic și nici nu emană miros, arzând cu flacără curată. Acestea vin în mai multe forme și modele, putând fi integrate sau atașate direct pe perete. Bioșemineele pot fi fixe sau mobile: cele fixe putând fi montate în orice încăpere a casei, pornind de la living și până la birou sau bibliotecă, în timp ce variantele mobile pot fi așezate în orice colț al locuinței, în funcție de dimensiuni și spațiul disponibil, începând de la birou și până la terasa din grădină.

Un șemineu decorativ electric este o piesă de mobilier în sine, confecționată din lemn masiv care se bucură de inovația tehnologiilor de tip LED 3D, făcând posibilă reproducerea fidelă a unui foc care arde într-un focar tradițional cu lemne. Deși nu au capacitatea de încălzire comparabile cu ale unei soluții tradiționale, totuși îți permit să încălzești o camera de până la 37 mp, grație aerotermei speciale cu care sunt dotate.

Un semineu electric de perete se deosebește de un bioșemineu, în primul rând prin faptul că temperatura din cameră poate fi controlată. Dotat cu timer și termostat, încălzirea camerei va putea fi ținută sub control, în funcție de preferințele fiecărui client în parte. În plus, pentru a fi ușor de utilizat, acesta beneficiază și de o telecomandă pentru pornire / oprire și reglajul luminozității, al culorilor, combinațiilor de flăcări sau al sunetului ambiental.

Evident, un alt aspect important se referă la siguranța familiilor cu copii mici, situație în care un bioșemineu ce funcționează cu flacără aprinsă, reprezintă un risc seminificativ, asta spre deosebire de varianta unui șemineu electric la care auto-aprinderea accidentală este exclusă din start. Totuși, dezavantajul unui șemineu electric este redat tocmai de dependența acestuia la sursa de energie electrică din casă, neexistând varianta comutării “pe lemne”, în cazul unei pene de curent.

Prin intermediul unui șemineu electric, te bucuri de o flacără generată virtual, cu încălzire limitată deși, aeroterma din dotare poate încălzi la nevoie, un spațiu mai mult decât suficient într-un apartament. În ambele situații însă, designul și versatilitatea sunt aspecte care fac diferența, atât varianta electrică, cât și bioșemineul putând fi amplasate practic oriunde – la casă sau apartament, într-o sală de conferințe sau pe terasa unui restaurant cochet.

Așadar, dacă te-am convins de beneficiile unui șemineu electric de calitate premium, gama disponibilă și în magazinul online www.pefoc.ro devine alegerea perfectă. De la sobe pe lemne moderne cu design rustic sau minimalist și pâna la tradiționalele șeminee pe lemne, șeminee pe gaz sau peleți, ori kituri de cos de fum ceramic, aceștia te vor ajuta cu montaj profesional, sfaturi și informații utile pentru tine, familia și confortul absolut al locuinței tale.

Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.