pastel și Bookster, parteneriat de comunicare, pentru încurajarea lecturii în companiidoar 2 minute sa citesti articolul

pastelxbookster

Ca urmare a unui pitch organizat în luna iulie, agenția pastel a devenit partenerul de PR și Comunicare al Bookster, prima platformă modernă dedicată companiilor din România, prin care angajații pot împrumuta cărți, în baza unui abonament plătit de angajator.

Prin activitățile de PR, media relations și influencer marketing, pastel și Bookster urmăresc  să promoveze misiunea companiei – de a face din citit un obicei îndrăgit și creșterea gradului de engagement și utilizare a platformei. Abordarea strategică de comunicare și relații publice și proiectele speciale desfășurate împreună au scopul de a poziționa Bookster ca partener de dezvoltare personală și profesională în zonele de B2B și B2C și de a consolida  brandul de angajator al companiei.

„Citim cu Bookster din 2019. Este un serviciu și un brand extrem de îndrăgit în cadrul agenției noastre. De aceea, am acceptat cu entuziasm invitația la pitch și am considerat-o o ocazie excelentă, prin care să propunem strategii și idei creative și eficiente. Vedem foarte multe sinergii între Bookster și pastel, ceea ce setează o premisă foarte bună pentru crearea de campanii de succes, cu impact în business.”, declară Dana Nae Popa, owner și managing director pastel.

„Experiența Bookster îmbină accesul la cele mai faine cărți cu tehnologia (algoritmi de profilare, recomandări personalizate de lectură) și livrarea confortabilă la birou sau acasă, în toate orașele din România. Avem peste 100.000 cititori în comunitatea noastră și credința că pastel va sprijini în continuare misiunea noastră de a inspira cât mai mulți oameni să redescopere lumea infinită a cărților și valoarea pe care acestea o aduc în viața noastră.”adaugă Cătălina Carabaș, Head of Marketing.

Bookster este prima platformă care aduce cărțile mai aproape de oameni și îi inspiră să se dezvolte personal și profesional prin lectură. Bookster este în prezent în peste 1.200 de companii din România. Cu un scor de +95 puncte pentru indicatorul Net Promoter Score, care arată în ce măsură utilizatorii unui serviciu sunt și promotorii lui, cei peste 140.000 de abonați din comunitate au acces la cărți de top de la bibliotecile publice și private partenere Bookster și se bucură de recomandări personalizate, promptitudine și accesibilitate.

Echipa agenției pentru Bookster este formată din:

 • Dana Nae Popa – Owner&Managing Director
 • Laura Iane – Creative Director
 • Ana Doagă – Head of PR
 • Ioana Duca – PR&CSR Manager
 • Ioana Burțilă – PR& Social Media Specialist

Echipa Bookster este formată din:

 • Simona Drăgoi – B2B Marketing Manager
 • Cătălina Carabaș – Head of Marketing
 • Diana Vranău – User Experience Lead
 • Laura Popescu – HR Manager
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun review
 • Adauga un comentariu

  Alții au citit și...

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.