Polonezii de la Inovo VC caută startup-uri românești cu potențial de creșteredoar 1 minute sa citesti articolul

Inovo vc

Fondul polonez de venture capital Inovo VC a lansat cel de-al treilea vehicul investițional, cu o dimensiune țintă în valoare de 100 de milioane de euro, și caută startup-uri românești pe care să le susțină financiar să devină companii globale.

Potrivit echipei Inovo VC, peste 50% din suma totală a fost strânsă deja, iar odată cu lansarea celui de-al treilea fond, Inovo își dorește să depășească granițele Poloniei și să susțină și echipe din Europa Centrală și de Est, România fiind una dintre țările focus ale VC-ului.

Astfel, Inovo VC și-a propus să investească în 20-30 de startup-uri, tichetele investiționale pornind de la 500.000 de euro și ajungând până la suma de 4 milioane de euro, în runde de investiții de la pre-seed la Series B.

60% din capitalul pe care fondul îl are la dispoziție va merge spre finanțarea startup-urilor poloneze, restul sumei fiind destinat investițiilor în startup-uri din România și regiune.

Fondul de investiții polonez este condus de Tomasz Swieboda, Michał Rokosz and Maciej Małysz, are deja 30 de startup-uri în portofoliu, dintre care 6 au o evaluare de peste 100 de milioane de euro.

Mai multe informații despre fondul de investiții polonez puteți afla aici.


Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară.Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.