Oraşul din România care rivalizează cu Viena. Din ce în ce mai mulţi turişti străini vin aicidoar 2 minute sa citesti articolul

orasul din romania care rivalizeaza cu viena

Țara noastră câștigă, în ultima vreme, locuri fruntașe în preferințele străinilor dornici de călătorii în destinații deosebite. Cine ar fi crezut vreodată că ar putea exista un oraș în România care poate rivaliza cu Viena? Mii de turiști, din peste 190 de țări, au realizat clasamentul.

Orașul din România care a întrecut Viena în preferințele turiștilor

Fostă Capitală Culturală a Europei, locul în care s-a născut președintele țării și acum una dintre destinațiile preferate ale turiștilor din toată lumea.

Celebrul site dedicat călătoriilor, Europe’s Best Destinations, a inclus în topul anual al celor mai bune destinații de vacanță un oraș din România. Mii de votanți, din peste 190 de țări, și-au exprimat preferințele, iar rezultatele sunt surprinzătoare.

Sibiu a reușit să obțină un loc mai bun în clasament decât orașe ca Viena și Paris.

Sibiul este probabil unul dintre cele mai frumoase orașe din România și una dintre cele mai bune destinații din Europa. Sibiul este situat în inima celebrei și frumoasei provincii istorice a Transilvaniei. Este o combinație minunată între istorie și spiritul vibrant al unui oraș european modern.

Orașul are rădăcini adânci în cei peste 800 de ani de istorie, dar este puternic legat de prezentul și valorile europene și toate acestea duc la un caracter unic pentru oraș. Sibiul este o combinație de succes între valorosul său patrimoniu construit și cultural și o viață de oraș europeană, cosmopolită, tânără și dinamică.

Capitală europeană a culturii în urmă cu câțiva ani, Sibiul este, de asemenea, o destinație de primă alegere pentru bucătari, deoarece Sibiul este singurul oraș din România care a primit 3 stele Michelin”, scrie pe site despre Sibiu.

Cu toate că s-a clasat doar pe locul 18, Viena este prezentată pe același site ca o alegere „ideală pentru familii, deoarece este una dintre cele mai sigure destinații din Europa”.

sibiul in top 5 al celor mai bune destinatii europene

Top 20 cele mai bune destinații de vacanță din Europa

Clasamentul final are și câteva surprize, nu doar celebrele deja Paris, Florența, Roma, Viena sau Capri. Iata cum arată top 20 cele mai bune destinații de vacanță din Europa, realizat de site-ul Europe’s Best Destinations, în urma voturilor:

 1. Braga, Portugalia
 2. Roma, Italia
 3. Cavtat, Croația
 4. Florența, Italia
 5. Sibiu, România
 6. Paris, Franța
 7. Insula Kefalonia, Grecia
 8. Kotor, Muntenegru
 9. Valea Soca, Slovenia
 10. Insulele Canare, Spania
 11. Tübingen, Germania
 12. Valea Dordogne, Franța
 13. Tahiti, Polinezia Franceză
 14. Capri, Italia
 15. Gent, Belgia
 16. Cappadocia, Turcia
 17. Calpe, Spania
 18. Viena, Austria
 19. Cornwall, Marea Britanie
 20. Insulele Lofote, Norvegia

Citiți articolul original pe

Negarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun review
 • Adauga un comentariu

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.