Haos și nervi pe Valea Prahovei. Până unde se circulă în coloană pe DN 1doar 2 minute sa citesti articolul

aglomeratie pe DN1

Sfârșit de vacanță cu aglomerație pe DN 1! Mulţi dintre turiştii care au petrecut la munte Crăciunul se întorc acasă. Însă, conducătorii auto ar fi bine să și planifice foarte atent traseul pe care urmează să-l parcurgă, luând în considerarea folosirea unor rute alternative, deoarece traficul se desfășoară cu dificultate. Iată până unde se circulă în coloană pe DN1!

Circulaţie îngreunată pe DN 1

După câteva zile de relaxare și distracție, departe de agitația orașului, mulți dintre românii care au ales să petreacă Crăciunul pe Valea Prahovei s-au înarmat cu multă răbdare și s-au urcat în mașini pentru a se întoarce în București. Ca în fiecare an, aglomerația nu lipsește de pe DN1.

În contextul în care mâine, 27 decembrie, începe o nouă săptămână de lucru, chiar dacă nu va fi una completă, având în vedere că urmează și Anul Nou, mulți dintre turiștii aflați în stațiunile montane de pe raza județului Brașov se întorc, astăzi, 26 decembrie, acasă.

Potrivit ultimelor date furnizate de centrul Infotrafic al Poliției Române, șoferii circulă bară la bară la Sinaia și deja au început să se formeze coloane de mașini.

Este mai aglomerat sensul spre munte, semn că oamenii vor să profite din plin de ultimele clipe de vacanță, dar tot mai multe autoturisme încep să circule și pe sensul spre București. Un echipaj de poliție rutieră se află la fața locului și dirijează circulația în zonă.

Ce se întâmplă între staţiunile Predeal şi Buşteni

Conform informațiilor furnizate de centrul Infotrafic al Poliției Române, valorile de trafic sunt într-o continuă creștere pe DN1, iar între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Bucureşti, se circulă în coloană.

În acest sens, pentru a se evita producerea unor evenimente rutiere neplăcute, Poliția Română le recomandă tuturor conducătorilor auto să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

Precizăm că șoferii pot alege și o rută alternativă pentru a evita  aglomerația. Aceasta este  DN1A – Săcele, Cheia, Vălenii de Munte, Ploiești.

Citiți articolul original pe Impact

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Alții au citit și...

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.